Αγία Παρασκευή: Ο Γιάννης Σταθόπουλος ανακοίνωσε της ένταξη στην παράταξή του της Γιούλης Γεωργοπούλου & του Θανάση Αλεξόπουλου

0

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Σταθόπουλος, ανακοίνωσε τα δυο νέα μέλη τον Θανάση Αλεξόπουλο και την Γιούλη Γεωργοπούλου που έρχονται να  προστεθούν στην μεγάλη οικογένεια της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής».

Ποια είναι η Γιούλη Γεωργοπούλου
Η Γιούλη Γεωργοπούλου από το 1998 ζει στην Αγία Παρασκευή στην οποία αγάπησα πολύ. «Εδώ ερωτεύτηκα, εδώ παντρεύτηκα, εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου, εδώ επένδυσα τα επαγγελματικά μου όνειρα» γράφει σε ένα σημείωμά της και συνεχίζει:

«Οι καταστηματάρχες γύρω από το μαγαζί που διατηρούσα, έγιναν φίλοι. Μοιραστήκαμε οκτώ χρόνια χαρές και ανησυχίες και με τίμησαν με την ψήφο τους όταν ένιωσα την ανάγκη να κατέβω υποψήφια στην Ένωση Εμποροβιοτεχνών – ΕΝΕΒΑΠ.
Οι πελάτες μου, εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή τις γαστρονομικές μου επιλογές και αρκετές/οι είναι φίλοι καρδιακοί. Όλα στο φως! Τα γέλια μας, τα πιστεύω μας, οι λύπες μας.
Βγαίνω στην Αγίου Ιωάννου κι έχω αγκαλιές να με περιμένουν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου.
Η επιλογή να είμαι υποψήφια με την «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» είναι γιατί θεωρώ ότι παραμένει η μόνη ελπίδα να ξαναδώ την πόλη μου ζωντανή, καθαρή και με όραμα

Ποιος είναι ο Θανάσης Αλεξόπουλος
Ο Θανάσης γεννήθηκε στη Μελβούρνη και όταν ήταν σε πολύ μικρή ηλικία η οικογένεια του ήρθε στον Τσακό.

Έτσι, υπήρξε μαθητής στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και ακολούθως στο 5ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο όπου είχε εκλεγεί στο 15μελες Μαθητικό Συμβούλιο.
Στην συνέχεια σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Ο Θανάσης είναι παντρεμένος με την φιλόλογο Φωτεινή Ένεζλη και εργάζεται τα τελευταία 9 χρόνια ως Προγραμματιστής – Χειριστής C n C μηχανών σε ιδιωτική επιχείρηση.
Είναι, τέλος, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Χοροταξιδευτές» από 4ετιας και με το σύνθημα “Think globally, act locally” θέλει να δράσει για το τοπικό αλλά και το γενικότερο καλό!

Share.

Comments are closed.