Γιάννης Σταθόπουλος- «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»: Δεν θα ακολουθήσουμε τον Βασίλη Ζορμπά στην πόλωση και την αγένεια

0

Άμεση ήταν η απάντηση του επικεφαλής της παράταξης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής», Γιάννη Σταθόπουλου στην ανακοίνωση του συνδυασμού της δημοτικής Αρχής Βασίλη Ζορμπά «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας», για το θέμα της αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου και της απόκτησης του οικοπέδου των πρώην εκπαιδευτηρίων «Μακρή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Σταθόπουλου
«Η επιδίωξη του Βασίλη Ζορμπά, λίγο πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, να δημοπρατήσει ολοκλήρωση του ημιτελούς κολυμβητηρίου στη Νέα Ζωή (έργο που είχε ακυρώσει την δημοπράτηση του το 2013, με σκοπό να το γκρεμίσει) είναι καθαρά ψηφοθηρική και το έχει δηλώσει δημόσια.
Ακριβώς γι’ αυτό, σχεδιάζει προεκλογικά χωρίς χρηματοδότηση, ανοιχτό κολυμβητήριο (την στιγμή που όλοι τα κλείνουν), με θέσεις στάθμευσης στους γύρω δρόμους και με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων δηλαδή έργο καταστροφικά ενεργοβόρο.
Έργο απαραίτητο για την πόλη μας, το οποίο δυστυχώς με το σχέδιο Ζορμπά θα βάλει τον Δήμο σε μεγάλη οικονομική περιπέτεια.
Όμως, η έλλειψη χρηματοδότησης τον οδηγεί, λίγους μήνες πριν την λήξη της θητείας του, στο να χρεώσει τον Δήμο με δάνειο.
Την ίδια στιγμή έχει ουσιαστικά απεμπολήσει το απαραίτητο δάνειο, που ψηφίσαμε ομόφωνα, για την αγορά του οικοπέδου των πρώην εκπαιδευτηρίων Μακρή στον Τσακό.
Το οικόπεδο αυτό, είναι κατάλληλο και μοναδικό για ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, απολύτως αναγκαία για το μέλλον της εκπαίδευσης των παιδιών μας.
Είναι λογικό να υπάρξουν διαμαρτυρίες και καταγγελίες εναντίον του για αυτό το θέμα, (Παρατάξεις, Ένωση Συλλόγων γονέων, Σχολική κοινότητα). Από όλες, όμως, τις ανακοινώσεις μόνο η δική μας τον πείραξε.
Με ένα επιθετικό κείμενο του, που ως συνήθως βρίθει από ψεύδη, αγένεια και απρεπείς εκφράσεις, δείχνει τον πανικό και τον φόβο του.
Δεν θα τον ακολουθήσουμε.
Η πόλη της Αγίας Παρασκευής γνωρίζει το τεράστιο έργο της θητείας μας όπως και την πλήρη δική του αποτυχία σε όλους τους τομείς.
Κοντός ψαλμός, Αλληλούια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
πρ. Δήμαρχος -Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης»

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner