Μεγάλη ένταση σε σχολείο του Αγρινίου: Μαθητές γρονθοκόπησαν καθηγητές και απείλησαν συμμαθήτριά τους [Βίντεο]

0

Θλιβερές εικόνες διαδραματίστηκαν, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα agrinionews.gr χθες Παρασκευή μεσημέρι σε σχολείο του Αγρινίου όπου επικράτησε μεγάλη ένταση.
Το επεισόδιο συνέβη περί τις 2 το μεσημέρι στο εξωτερικό χώρο ενώπιον μαθητών, εκπαιδευτικών και διερχόμενων και πρόκειται για συνέχεια έντασης που προκλήθηκε την Πέμπτη  μεταξύ δυο μαθητών με αφορμή την… προεδρία του 15μελούς.
Χθες λοιπόν μαθητής φέρεται να επιτέθηκε σε συνομήλικο του ο οποίος στη συνέχεια υπέβαλλε μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης.  Σχηματίστηκε δικογραφία, αναζητήθηκε ο μαθητής που φέρεται υπαίτιος του ξυλοδαρμού, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Σήμερα δυστυχώς υπήρξε ο… δεύτερος γύρος της αντιπαράθεσης που έλαβε μεγάλη έκταση με σοβαρά επεισόδια καθώς υπήρξαν απειλές και χτυπήματα.
Στο επίκεντρο των επεισοδίων βρέθηκαν και πατεράδες των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς να προσπαθούν αγωνιωδώς να …επιβάλλουν ηρεμία.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαίτερα με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να γρονθοκοπήσουν καθηγητές που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν την κατάσταση.
Επικράτησε πανικός, νεύρα, ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές και συγκεκριμένα σε μαθήτρια.
Τελικά δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή, αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους αφού η ταυτότητά τους είναι γνωστή.
Οι αστυνομικοί πλέον ενεργούν την έρευνα έχοντας στη διάθεση τους τα στοιχεία των εμπλεκομένων και αναμένεται να υπάρξει συνέχεια στην υπόθεση.
Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.

Δείτε βίντεο του Agrinio 365 TV με τα επεισόδια

Share.

Comments are closed.