Επιλογή Συμβούλων Εκπαίδευσης: Από σήμερα και για τρεις ημέρες οι ενστάσεις – Δείτε τους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες μοριοδότησης

0

Από σήμερα και για τρεις ημέρες οι υποψήφιοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, μετά την ανακοίνωση των  πινάκων μοριοδότησης, μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, εφόσον κρίνουν ότι αδικήθηκαν.
Ειδικότερα οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά των  πινάκων αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής υποβολής των αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr/), εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, δηλαδή από σήμερα  Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23:59.
Οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης, όπως αυτοί έχουν καταρτιστεί με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περ. α) και β) της παρ. 1 του άρθρου 32, του ν.4823/2021 (Α΄136), καθώς και οι πίνακες των υποψηφίων που έχουν υποχρέωση εξέτασης ξένης γλώσσας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της παρ. 6 του άρθρου 33, και την παρ. 4 του άρθρου 40 του ίδιου νόμου, ανακοινώθηκαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ η διαδικασία είχε ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλη.

Πατήστε δείτε αναλυτικά τους πίνακες

Υπενθυμίζεται  ότι από τους 113  ενστάσεις κατά των μη δεκτών πινάκων που έγιναν υποψήφιους Συμβούλους Εκπαίδευσης  έγιναν δεκτές οι 95.
Επίσης υπενθυμίζεται πως οι  μη δεκτοί υποψήφιοι ήταν 183 υποψήφιοι για λόγους ξένης γλώσσας μη κατάθεσης άλλων  στοιχείων όπως προϋπηρεσίας, Πιστοποιητικών ΤΠΕ , διδακτικής υπηρεσίας κλπ.
Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη , οι δεκτοί υποψήφιοι από τους 2.185 του προσωρινού πίνακα αυξήθηκαν  στους 2.280.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner