«Χαλάνδρι σε Δράση» – Κρίστη Αγαπητού: Αναβολή εκδήλωσης sto “Casa del Toro”

0

H προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου εκδήλωση της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση, με τίτλο «Οι γυναίκες στο προσκήνιο, Οικογένεια-Κοινωνία- Πολιτική» αναβάλλεται, εξαιτίας του γεγονότος ότι η επικεφαλής της Κρίστη Αγαπητού διαγνώσθηκε θετική στον Covid19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης
«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο κορωνοϊός επισκέφθηκε άκαιρα και τον συνδυασμό μας. Από το βράδυ του Σαββάτου η επικεφαλής μας Κρίστη Αγαπητού διαγνώστηκε θετική στον covid-19.

Ως εκ τούτου η εκδήλωση «Οι γυναίκες στο προσκήνιο, Οικογένεια-Κοινωνία- Πολιτική», που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7μμ στο restaurant “Casa del Toro”, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί άμεσα μόλις η υγεία της μας το επιτρέψει.
Ο νέος χρόνος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα σας κοινοποιηθεί έγκαιρα με νεότερη ανακοίνωσή μας.
Ο συνδυασμός μας και η επικεφαλής του προσωπικά  αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη απ’ όλους τους προσκεκλημένους, να σας ευχαριστήσουμε για την αθρόα ανταπόκρισή σας στην κράτηση θέσεων και να σας υποσχεθούμε  ότι θα σας αποζημιώσουμε γενναία με την οργάνωση μιας ακόμα καλύτερης εκδήλωσης σε πολύ σύντομο χρόνο.
Τέλος, νιώθουμε την αδήριτη ανάγκη να επισημάνουμε σε όλους: Να προσέχετε! Ο ιός είναι εδώ και δεν εξαιρεί κανέναν κατά την επίθεσή του

Share.

Comments are closed.