«Χαλάνδρι σε Δράση» – Κρίστη Αγαπητού: Ευχές για τη νέα σχολική χρονιά

0

Η φετινή σχολική χρονιά, που ξεκινάει έχει μία ιδιαιτερότητα.
Είναι η πρώτη, μετά από την πανδημία. Είναι η πρώτη, μετά από τρία χρόνια,  που οι μαθητές-τριες, δάσκαλοι-ες, καθηγητές-τριες, θα βλέπουν και πάλι ακάλυπτα τα πρόσωπα τους, ο ένας απέναντι στον άλλον.
Η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» και υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, κ. Κρίστη Αγαπητού και τα μέλη της εύχονται κι ελπίζουν να υπάρχουν χαμόγελα και μόνο.
Εύχονται και ελπίζουν, τα σχολεία του Χαλανδρίου αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, να γίνουν και πάλι «σπίτια» της γνώσης της δημιουργίας σωστών χαρακτήρων για τα παιδιά μας.
Εύχονται και ελπίζουν, ότι  η γνώση και οι αξίες οι οποίες θα τους καλλιεργηθούν θα τα βοηθήσουν να εξελιχθούν στη πορεία της ζωής τους σε πολύτιμα μέλη για την ανάπτυξη της Πατρίδας μας.
Η Παιδεία είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες, που απαιτείται να έχει ένα σύγχρονο κράτος, ώστε να έχει καλύτερο μέλλον και υγιή κοινωνικά θεμέλια.
Το πιστεύουμε ακράδαντα ως παράταξη και θα κάνουμε, ότι είναι δυνατόν για να το επιβεβαιώσουμε σε καθημερινή βάση ειδικά στη πόλη μας. Να ξέρετε, ότι θα είμαστε κοντά σας ανά πάσα στιγμή για να βοηθήσουμε στην επίλυση όποιων προβλημάτων υπάρχουν. Και επειδή στην παράταξη “Χαλάνδρι σε Δράση” έχουμε ως κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα, θα στηρίξουμε και τη δημοτική αρχή σε ό,τι θετικό επιχειρήσει.
Γιατί πρόκειται για τα παιδιά όλων μας, χωρίς διακρίσεις.  Γιατί πρόκειται για το μέλλον μας. Γιατί πρόκειται για  την Ελλάδα μας, που θέλουμε να γίνει καλύτερη.
Kαλή σχολική χρονιά με Υγεία για όλους.

Share.

Comments are closed.