Ψήφισμα – καταδίκη της Κυβέρνησης για το ζήτημα των υποκλοπών από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής – «Στραπάτσο» Πατούλη

0

Ισχυρό μήνυμα στην Κυβέρνηση για το ζήτημα των υποκλοπών έστειλε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής που ενέκρινε με ψήφους 48 Υπέρ και 41 Κατά, το Ψήφισμα που κατατέθηκε από την παράταξή μας «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» και την παράταξη «Δύναμη Ζωής».
Το ψήφισμα που οριστικοποιήθηκε μετά από διαβούλευση όλων σχεδόν των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Δύναμη Ζωής, Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής, Οικολογική Συμμαχία για την Περιφέρεια Αττικής, Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική Ανταρσία σε Κυβέρνηση ΕΕ ΔΝΤ, Ανυπότακτη Αττική) καλεί την Κυβέρνηση και τη Δικαιοσύνη να φέρουν στο φως όλες τις πτυχές της δυσώδους υπόθεσης που εκθέτει τη χώρα και ζητά να αποδοθούν ευθύνες στα εμπλεκόμενα στο σκάνδαλο πρόσωπα όσο ψηλά κι αν αυτά βρίσκονται.
Αντιθέτως ηχηρό ήταν το «στραπάτσο» που υπέστη στη συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου η παράταξη Πατούλη, αφού δεν εγκρίθηκε το γενικόλογο και αόριστο Ψήφισμα που προσπάθησε να περάσει για το ίδιο θέμα.
Σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι «Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής απέδειξε σήμερα ότι διαθέτει ισχυρά δημοκρατικά αντανακλαστικά. Η κοινωνία και η δημοκρατία  απαιτούν άμεσα εξηγήσεις για το πρωτοφανές αυτό σκάνδαλο και κάθαρση του παρακράτους εδώ και τώρα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε πρακτικές που πλήττουν βάναυσα τη δημοκρατία μας και οδηγούν σε διολίσθηση των αρχών του κράτους δικαίου και των ατομικών ελευθεριών».

Share.

Comments are closed.