Η συνδικαλιστική παράταξη της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών (Π.Ε.Κ.) με ανακοίνωσή στηλιτεύει τα προβλήματα των ΕΠΑΛ, που παραμένουν μέχρι τώρα άλυτα και ζητά άμεση επίλυσή τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΕΚ
«Διανύουμε ήδη τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και η ομηρία των μαθητών, των γονέων τους και των σχολείων συνεχίζεται.
Με ευθύνη της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. :
Τα σχολεία με τις προδιαγραφές που η «άριστη» ηγεσία έθεσε, ξεκινούν το Σεπτέμβρη του 2022, χωρίς προσωπικό, χωρίς εγγραφές, χωρίς εγγυήσεις για την υγεία και την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Να φανταστούμε ότι τα καλύτερα είναι επί θύραις……»
«Το 63% των πολιτών θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για την αποσταθεροποίηση της χώρας…
Έχουν περάσει επτά χρόνια από τη θέσπιση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Νηπιαγωγείο (Ν. 4521,…
Το Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Δ.Ο.Ε.) στην τελευταία συνεδρίασή του συζήτησε, για μια ακόμη…
Με ανακοίνωσή του ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με την παράταξη…
Η σχέση μας με τα μαθήματα της εκπαίδευσης είναι κάπως ιδιότυπη. Είναι μια σχέση θεσμική,…
Καθοριστική για τον άνθρωπο μπορεί να αποδειχθεί μια νέα ανακάλυψη που έκαναν επιστήμονες σχετικά με…