Η Νίκη Κεραμέως για τη β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών και τις κρίσεις των διευθυντών σχολείων [Βίντεο]

0

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ήταν χθες καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί» με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Σιαδήμα , η οποία μεταξύ των άλλων μίλησε (μετά το 14’:20’’) και για τη β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών και τις κρίσεις των διευθυντών σχολικών μονάδων

Για τη δεύτερη φάση προσλήψεων αναπληρωτών δήλωσε ότι «γίνεται μια πρώτη φάση προσλήψεων που καλύπτει την μεγάλη πλειοψηφία των κενών και μετά επειδή τις πρώτες μέρες δηλώνονται άδειες και άλλες διαδικασίες γίνεται και δεύτερη φάση. Αυτό θα το δούμε, δεν μπορώ τώρα να σας πω ακριβή ημερομηνία, περιμένουμε από τους διευθυντές εκπαίδευσης να δηλώσουν τα όποια κενά παρατηρηθούν από άδειες και άλλες μονάδες προκειμένου να τα καλύψουμε αμέσως με εκπαιδευτικούς»

Για τις κρίσεις των διευθυντών σχολείων δήλωσε ότι «πηγαίνουμε σταδιακά όπως λέει ο νόμος. Ολοκληρώθηκαν οι κρίσεις διευθυντών εκπαίδευσης, προχωρήσαμε με τους συμβούλους εκπαίδευσης και ολοκληρώνονται το επόμενο διάστημα και οι σύμβουλοι εκπαίδευσης. Ακολουθούν οι διευθυντές σχολείων που είναι 14.000, σκεφτείτε πόσα συμβούλια πρέπει να δημιουργηθούν».

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της εκπομπής με τις δηλώσεις την Νίκης Κεραμέως

Share.

Comments are closed.