Μανώλης Χριστοδουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να εγγυηθεί την δημοκρατία και τους θεσμούς

0

Με ανάρτησή το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και μέλος του του Πολιτικού Συμβουλίου, Μανώλης Χριστοδουλάκης σχολίασε τη τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλή των Ελλήνων, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του  προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Χριστοδουλάκη
«Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες σήμερα παρακολούθησαν ένα κρεσέντο ψεμάτων, αλαζονείας και υπεκφυγών από τον Πρωθυπουργό της χώρας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν εξέπληξε κανέναν. Επέλεξε και πάλι να συσκοτίσει τους δρόμους του παρακράτους και των μεθοδεύσεων του.
Είναι ο υπεύθυνος για την πρωτοφανή αυτή θεσμική εκτροπή. Είναι ο ανεύθυνος αρχών, ο δήθεν υπερασπιστής της σταθερότητας που οδηγεί τη χώρα στην πολιτική ανωμαλία. Στην καθεστωτική εδραίωση των «επιτελικών» κολλητών, παρακρατικών και ολιγαρχών. Είναι σε οριστική αποδρομή.
Η χώρα, όμως, δεν θα βουλιάξει μαζί του.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να εγγυηθεί την δημοκρατία και τους θεσμούς. Είναι εδώ για να εγγυηθεί, για ακόμα μια φορά, την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος

Share.

Comments are closed.