«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο 60χρονος δάσκαλος Αντώνης Νικολακάκης

0

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Εύβοια ο ξαφνικός θάνατος του δάσκαλου Αντώνη Νικολακάκη σε ηλικία 61 χρονών, ο οποίος ήταν διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέως Αυλίδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το μοιραίο έγινε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας (22-08-2022) μέσα σε σπίτι επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη στη Θήβα όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Θήβας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Ο δάσκαλος Αντώνης Νικολακάκης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Χαλκίδα και γενικότερα στην εκπαιδευτική κοινότητα όλης της Εύβοιας.
Ήταν ένας έντονα πολιτικοποιημένος άνθρωπος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, πρώην συνδικαλιστής στο σύλλογο δασκάλων και νηπιαγωγών Εύβοιας, και πρώην Διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Χαλκίδας με έντονη κοινωνική και πολιτική δράση.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για τον θάνατο του Αντώνη Νικολακάκη
«Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον σύντροφο Αντώνη Νικολακάκη που έφυγε αιφνίδια τόσο πρόωρα από τη ζωή.
Ιδρυτικό στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ευβοίας, διετέλεσε μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ την τριετία 1993-1996. Αποτέλεσε ένα σπουδαίο και ενεργό μέλος της παράταξης, με έντονη συνδικαλιστική δράση, όντας παράλληλα ένας εξαιρετικός και ιδιαίτερα αγαπητός δάσκαλος με απέραντη αγάπη για τα παιδιά. Αφήνει πίσω του μία σπουδαία κοινωνική και πολιτική παρακαταθήκη που θα μνημονεύεται.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του

Ο Αποχαιρετισμός του Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού
«11 Οκτωβρίου 2016. Πρώτη ημέρα φοίτησης των παιδιών προσφύγων από τα κέντρα φιλοξενίας σε δεκαεννέα ελληνικά σχολεία…
Στο Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Αυλίδας, δεκαπέντε ελληνόπουλα προσφέρουν από ένα λουλούδι σε ισάριθμα προσφυγόπουλα και τα συνοδεύουν πιασμένα χέρι – χέρι μέσα στο σχολείο, εκπέμποντας -εν πολλοίς “κόντρα στον άνεμο”- ένα πολύ δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης!
Τα παιδιά αυτά εκείνη τη μέρα πήραν ένα σημαντικό μάθημα για όλη τους τη ζωή, αφού ένας φωτισμένος διευθυντής, μαζί με τους δασκάλους και τους γονείς του σχολείου, είχαν φροντίσει να οργανώσουν μια λιτή, αλλά έντονα συμβολική και πολύ συγκινητική τελετή υποδοχής των νέων τους συμμαθητών.
Αντί “επικηδείου”, μία από τις πολλές “μικρές μεγάλες” στιγμές του Αντώνη Νικολακάκη.
Αντίο, καλέ μου φίλε…
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
Φάνης Σπανός
»

Share.

Comments are closed.