Χάρης Ρώμας: Ποιοι παίζουν την παράσταση των «πετυχημένων διοικούντων» στο Χαλάνδρι;

0

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και δημότης Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας, με κατάπληξη ενημερώθηκε για την προσπάθεια του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσου να τον παρουσιάσει ως… αδαή που δεν γνωρίζει την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει στο πρόβλημα της οδού Παπανικολή.
Στη θέση του Δημάρχου για τον Αντιπεριφερειάρχη, πως: «Αγνοεί ή λέει ψέματα για την αρμοδιότητα συντήρησης του δικτύου ύδρευσης της Παπανικολή που είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό της Μεσογείων ή της Κηφισίας. 
Και αν ρωτούσε κάποιον υπηρεσιακό της περιφέρειας θα μάθαινε ότι και τηλεφωνικές επικοινωνίες έχουν γίνει και έγγραφα έχουν αποσταλεί και επιτόπιες κοινές αυτοψίες υπηρεσιακών παραγόντων και του δήμου και της Περιφέρειας έχουν γίνει και πολλές υποσχέσεις από την Περιφέρεια έχουν δοθεί
», τοποθετήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε:
«Μα τι άνθρωποι είναι αυτοί που διοικούν τον δήμο Χαλανδρίου; Είναι δυνατόν  προτού προβώ σε  ανακοίνωση -διαμαρτυρία να ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από τον καθ’ ύλην αρμόδιο  υπηρεσιακό της Περιφέρειας Αττικής, τον διευθυντή μας τεχνικών έργων, Αλέξανδρο Καλογερόπουλο; 
Η απάντησή του είχε σταλεί  άλλωστε και στους αρμόδιους του δήμου και  είναι στην διάθεση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για να δουν ποιός σκηνοθετεί και ποιοί παίζουν την παράσταση των «πετυχημένων διοικούντων». 
Δεν θα αναλωθώ άλλο σε πολεμικές αναρτήσεις για να έχουν υλικό τα άθλια τρολ, προσκείμενα στη διοίκηση βεβαίως, να με υβρίζουν με αισχρό τρόπο. Αυτού του είδους οι επιθέσεις δηλώνουν πολλά για το επίπεδο αυτών που νομίζουν ότι θα ορίζουν για πάντα την μοίρα του Χαλανδρίου. Στο δήμο μας αξίζει αστική ευγένεια και όχι στρατευμένη χυδαιότητα. 
Θα κάνω ότι μπορώ από το πόστο του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής για να υπηρετήσω το Χαλάνδρι που αγαπώ και θα φτάσει και η στιγμή που θα μιλήσω με άλλο τρόπο. 
Αυτοί που θα πειστούν  θα είναι πάρα πολλοί. 
Αυτοί που δεν θα πειστούν δεν θα πειθόντουσαν έτσι κι αλλιώς λόγω των μεγάλων και  πάντα διχαστικών ιδεοληψιών τους. Αλλά τώρα πια είναι λίγοι
!».

Share.

Comments are closed.