Χάρης Ρώμας – Χαλάνδρι: Ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμμαχος

0

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής και δημότης Χαλανδρίου Χάρης Ρώμας, απαντά στην Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλανδρίου Έλενα Χριστούλη, μετά τις θέσεις που εξέφρασε αναφορικά με το πρόβλημα της Παπανικολή – Παλαιολόγου.
«Η κυρία Χριστούλη αντί να αναφερθεί στην πετυχημένη καλλιτεχνική μου πορεία  πολλών χρόνων με διαχρονικές δουλειές που έχει αγαπήσει  το πανελλήνιο, προτίμησε να σχολιάσει «lifestyle» φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις για να υποτιμήσει το αυταπόδεικτο. Πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο. 
Τα ειρωνικά της σχόλια είναι σημάδι πανικού και σαθρής χάραξης αγώνα αντιπαλότητας που μόλις ξεκίνησε. 
Καθόλου δεν με φοβίζουν οι φωνές όποιων ανησυχούν για τις καρέκλες τους(και καλά κάνουν  γιατί θα με βρουν  έτσι κι αλλιώς απέναντι τους στην συνέχεια).
Πρώτα απ’ όλα εύχομαι αυτά που καθημερινά εδώ και μήνες μου καταγγέλονται από δημότες του Χαλανδρίου για κακοτεχνίες, δουλειές του ποδαριού με ό,τι πιο φθηνό υπάρχει, να μην είναι στο μέγεθος των αναφορών τους. 
Όσο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, για το οποίο «διασταυρώνουμε ξίφη» επαναλαμβάνω ότι η ευθύνη συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου άρδευσης ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Επειδή εικάζουμε ότι το πρόβλημα εστιάζεται εκεί ας ζητήσει η κυρία Χριστούλη ,ως εκπρόσωπος τεχνικών έργων του δήμου, άδεια εκσκαφής από την Περιφέρεια που πράγματι έχει στην αρμοδιότητα της αυτό τον δρόμο ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ  ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ  ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. 
Έχω την αλληλογραφία μας με τους εκπροσώπους του δήμου Κηφισιάς που έπραξαν ακριβώς το ίδιο. Και τον αριθμό αδείας που τους δώσαμε για να προχωρήσουν στην αυτοψία και επιδιόρθωση του δικτύου. 
Τέλος αναφέρω στην εν λόγω κυρία(πράγμα το οποίο θα κάνω και σε lifestyle συνεντεύξεις) ότι αποφάσισα να μην πρωταγωνιστήσω στην καινούργιο τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζουμε με την Άννα Χατζησοφιά και να ζητήσω από κορυφαίο συνάδελφο να υποδυθεί τον ρόλο μου. Ακριβώς για να έχω τον χρόνο να ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΥΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ. 
Έχουμε πάνω από ένα χρόνο μπροστά μας γιά να προετοιμάσουμε την πρόταση μας για ένα δήμο ξεχωριστό, πρωτοπόρο και πρότυπο. Άλλωστε έχω θεσμικό ρόλο στην αυτοδιοίκηση Β βαθμού πάνω από τρία χρόνια και μαθαίνω δίπλα σε άξιους δασκάλους τους μηχανισμούς προσφοράς στα «κοινά». 
Και αφού ανέφερα την λέξη «προσφορά» θα κλείσω λέγοντας ότι η προσφορά είναι το μόνο κίνητρο μου στην ενασχόληση μου με την Αυτοδιοίκηση. Για άλλους δεν είμαι σίγουρος
».

Share.

Comments are closed.