Μεσσηνία: Επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα στην Ανάληψη, η οποία νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

0

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό επίθεσης με χημικά σοκάρει την τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Ανάληψη, κοντά στη Μεσσήνη. Μια γυναίκα σήμερα τα ξημερώματα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του ΓΝ Καλαμάτας.
Ήταν περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08) στην περιοχή Ανάληψης η ανυποψίαστη 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά, φθάνοντας εκεί επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται όταν ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.
Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο. Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει εν τέλει τράπηκε σε φυγή.
Η υπόθεση προκαλεί φόβο στην τοπική κοινωνία αλλά και πανελληνίως καθώς ξυπνά μνήμες άλλων ανάλογων τραγικών περιστατικών όπως η περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου.
Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα της μάτι στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές αρχές, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, έχει προχωρήσει ήδη σε μία προσαγωγή ενός ημεδαπού.

Share.

Comments are closed.