Μετά την Αρμενία αρνείται και η Ουκρανία: «Διαζύγιο από την πραγματικότητα» οι ισχυρισμοί για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

0

Μετά την κατηγορηματική διάψευση του Μεγάρου Μαξίμου από τον Αρμένιο πρέσβη στην Ελλάδα, κ. Τιγκράν Μκρτσιάν, περί εμπλοκής της χώρας στην παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, σειρά είχε ο Ουκρανός πρέσβης στη χώρα μας Σεργκέι Σουτένκο.
Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Ουκρανός πρέσβης έκανε λόγο για “παράξενους καιρούς“, αναφερόμενος στο ότι διεθνής οργανισμός κατηγορεί την Ουκρανία για παραβίαση των νόμων του πολέμου, διευκρινίζοντας στη συνέχεια πως ξένες υπηρεσίες πληροφοριών κατηγορούν την Ουκρανία για υποκλοπές και παρακολουθήσεις των πολιτών της.
Σε αυστηρό τόνο, ο Σεργκέι Σουτένκο τόνισε πως η Ουκρανία ουδέποτε δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο από την ελληνική πλευρά, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς αυτούς “διαζύγιο από την πραγματικότητα“.
Υπογράμμισε δε, πως είναι μια πολύ βολική στιγμή για να αποσπαστεί η προσοχή από το βασικό ζήτημα, που δεν είναι άλλος από τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία, την ίδια στιγμή που οι Ρώσοι κατακτητές σκοτώνουν καθημερινά Ουκρανούς πολίτες και καταστρέφουν πόλεις και χωριά της χώρας.

Share.

Comments are closed.