Ο Κώστας Μπακογιάννης για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό: Το φθινόπωρο μπαίνουν οι μπουλντόζες [Βίντεο]

0

Ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη στην τηλεόραση του OPEN και τη εκπομπή «ΤΩΡΑ ό,τι συμβαίνει», αποκάλυψε, ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στον Βοτανικό  το φθινόπωρο για τις πρώτες εργασίες του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Ο Κώστας Μπακογιάννης, ακόμη εκτίμησε πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στο νέο γήπεδο το 2026, υπογραμμίζοντας πως θα είναι το καλύτερο της Ελλάδας.

Αναλυτικά αυτά που δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννη
«Θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα, μέσα στο χρόνο θα μπουν οι μπουλντόζες. Το φθινόπωρο. Το χρονοδιάγραμμα μας είναι να έχει ολοκληρωθεί το γήπεδο το 2026. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω κάτι να μας καθυστερήσει.
Δεν επηρεάζεται από τίποτα, τα χρήματα είναι διασφαλισμένα, οι μελέτες είναι ώριμες, το έργο θα δημοπρατηθεί άμεσα και προχωράμε.
Το 2026 θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα στο νέο γήπεδο. Όταν ολοκληρωθεί το γήπεδο στον Βοτανικό, η ΑΡΕΝΑ, τότε κατεδαφίζουμε τη Λεωφόρο και αποκτάμε 11 στρέμματα πάρκου, έναν νέο πνεύμονα σε μια περιοχή που έχει αντικειμενικά πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη αφού είναι πυκνοκατοικημένη και πυκνοδομημένη περιοχή της Αθήνας
».

Share.

Comments are closed.