Γιάννης Σγουρός για Πατούλη : Υπεύθυνος για τις τσούχτρες & ανεύθυνος για τις φωτιές

0

Στις 4.7.2022 η Περιφέρεια Αττικής ανέθεσε με τις διαδικασίες της απευθείας ανάθεσης (ακόμη μίας) την παραγωγή έντυπου υλικού για την ενημέρωση των πολιτών για τη μωβ μέδουσα – για ένα θέμα που ήδη λόγω της υπερδημοσίευσης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνώριζαν όλοι οι πολίτες – με κόστος 24.353,60€.
Στις 19.7.2022 το πρωί ο υπεύθυνος κατά παλαιότερη δήλωσή του κυβερνήτης κ. Πατούλης που τολμά να υπερβαίνει ακόμη και θεσμοθετημένες αρμοδιότητες φωτογραφήθηκε  σε εκστρατεία ενημέρωσης και διανομής φυλλαδίων στο Π. Φάληρο, καμαρώνοντας αγκαλιά με τα φυλλάδια.
Στις 19.7.2022 το απόγευμα ξέσπασε ακόμη μία καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική που είχε ως αποτέλεσμα πολλοί συμπολίτες μας να δουν τις περιουσίες τους να χάνονται και χιλιάδες στρέμματα δασικού πλούτου – από όσο απέμεινε στην Αττική – να γίνεται στάχτη.
Αυτή τη φορά δεν είδαμε καμία φωτογραφία του κ. Πατούλη, παρά μονάχα οργισμένες απαντήσεις σε πολίτη για την απουσία της Περιφέρειας ότι θα έπρεπε να του ζητήσει συγγνώμη (ο πολίτης) -που τον χαρακτήρισε «άχρηστο και ζήτησε να παραιτηθεί» γιατί η Περιφέρεια δεν είναι πυροσβεστική.
Όχι, δεν είναι οι πολίτες που πρέπει να ζητούν συγγνώμη κε Πατούλη για όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια Αττικής.
Διότι δεν είναι οι πολίτες αλλά εσείς που γράφατε στο προεκλογικό σας πρόγραμμα ολόκληρες σελίδες για την Πολιτική Προστασία (προφανώς λόγω αναρμοδιότητας) με ένα σωρό υποσχέσεις και δεσμεύσεις ….
Οι πολίτες ψηφίζουν περιφερειάρχη για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα.
Δεν γίνεται να είστε υπεύθυνος για τις τσούχτρες και ανεύθυνος για τις φωτιές.
Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση.

Share.

Comments are closed.