«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» – Αγία Παρασκευή: Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της έρευνας για τις γειτονιές Νέα Ζωή και Τσακός

0

Με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» στις περιοχές Νέα Ζωή και Τσακός ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, το δεύτερο μέρος της μεγάλης δράσης «Ακούμε τις γειτονιές».

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Κρητικίδης, Άννα Γάκη, Γιάννης Λογοθέτης και Πέτρος Διακογιάννης, καθώς και τα μέλη Γιώργος Σάρρας, Ορέστης Κύρτσης, Γιάννης Πατάκας, Τάνια Νικολούλια, Ηλίας Μπακόλας, Χρήστος Πένητας, Ελισάβετ Πετσατώδη, Μυρσίνη Ζαφειράκη και ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Τάρλας.
Μαζί τους βρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αλληλεγγύη» και πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Βασίλης Σαββίδης, ο αναπλ. διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου και γραμματέας του Συλλόγου Τάσος Μίχας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Βασίλης Γιαννακόπουλος.
Στις σύντομες παρεμβάσεις τους ο κ. Σαββίδης εστίασε στα θέματα πυρασφάλειας στον Λόφο Τσακού, ο κ. Πανουτσακόπουλος αναφέρθηκε στα χρονίζοντα αιτήματα του Συλλόγου, με έμφαση στα Ο.Τ. 118 και 119, ενώ ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε για έργα που είχαν ξεκινήσει επί θητείας του στις δύο γειτονιές και τελικώς έμειναν ανολοκλήρωτα από τις επόμενες διοικήσεις.
Σχολιάζοντας την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας στις γειτονιές της Νέας Ζωής και του Τσακού ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής»,  Γιάννης Μυλωνάκης τόνισε:
«Με τις γειτονιές της Νέας Ζωής και Τσακού ολοκληρώσαμε το δεύτερο τμήμα της μεγάλης δράσης που ξεκινήσαμε δίνοντας τον λόγο τους συμπολίτες μας, προκειμένου να μας μιλήσουν για τα προβλήματά τους, αλλά και να μας καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και ιδέες για το πώς θα καλυτερεύσει η καθημερινότητά τους.
Δυστυχώς, όπως φάνηκε και από την έρευνά μας στα Πευκάκια, οι πολίτες ζητούν λύσεις στα αυτονόητα, αυτά που θα έπρεπε οποιαδήποτε δημοτική αρχή να είχε λύσει “χθες”. Το αποτέλεσμα είναι να αφήνονται για το… αβέβαιο μέλλον εκείνες οι αλλαγές που θα αναβάθμιζαν πραγματικά την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας.
Ωστόσο, είμαστε εδώ για να θέσουμε τέρμα σε αυτή την αδιέξοδη κατάσταση. Η δράση μας “Ακούμε τις γειτονιές”, η οποία θα συνεχιστεί από το φθινόπωρο στο Κοντόπευκο και στον Άη Γιάννη, έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, το οποίο και θα αποτυπωθεί στις προγραμματικές δεσμεύσεις μας, στη βάση των οποίων θα ζητήσουμε από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής την εντολή να Αλλάξουμε την πόλη μας».

Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας στις γειτονιές Νέα Ζωή και Τσακός, πατώντας εδώ: https://bit.ly/3yFsRAc

Share.

Comments are closed.