Η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, Κρίστη Αγαπητού συναντήθηκε και με τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου

0

Τον κύκλο συναντήσεων με τα αθλητικά σωματεία του δήμου Χαλανδρίου διευρύνει συνεχώς, η επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» και υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου, Κρίστη Αγαπητού, αποδεικνύοντας εμπράκτως, ότι ο αθλητισμός θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος για την επόμενη μέρα στη πόλη μας.
Η κ. Αγαπητού μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Χρήστο Κιάκο και Θάνο Τσιαμπά συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου κι’ άκουσαν με προσοχή γι’ αρκετή ώρα, τα σχέδια αλλά και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος.
«Να ξέρετε, ότι θα είμαι κοντά σας εφ’ όσον με χρειαστείτε. Ο Απόλλων έχει μία ιστορία 56 χρόνων και πρέπει να συνεχιστεί. Προσφέρετε κοινωνικό έργο, έχοντας σημαία σας το fair play, τη καλλιέργεια υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη των ακαδημιών. Είναι σπουδαία η δουλειά, που κάνετε…» τόνισε χαρακτηριστικά,  η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.
Η κ. Αγαπητού μαζί με τους συνεργάτες της έχουν ανακοινώσει ότι θα συνεχίσουν τις συναντήσεις με τα αθλητικά σωματεία του δήμου, ώστε να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα εμπόδια, που συναντούν αλλά και να καταλήξουν από κοινού – ει δυνατόν- σε προτάσεις-λύσεις, ώστε να ξεπεραστούν.

Share.

Comments are closed.