Μάτζικ Τζόνσον: Εντυπωσιασμένος από την επίσκεψη στην Ακρόπολη

0

Ο θρύλος των Λέικερς, Μάτζικ Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα και επισκέφθηκε την Ακρόπολη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.
Ο 67χρονος Αμερικανός πρώην μπασκετμπολίστας, μαζί με την σύζυγό του Κούκι και αγαπημένους φίλους – μεταξύ τους και ο ράπερ LL Cool J, βρέθηκαν ξανά την Ελλάδα για διακοπές – πέρυσι είχαν κάνει κρουαζιέρα στα νησιά του Ιονίου – και φέτος, μετά από μια στάση στη Σαντορίνη αποφάσισε να επισκεφτεί την Ακρόπολη. Στην ανάρτηση του στο twitter έκανε λόγο για εμπειρία ζωής, ενώ έδειξε απόλυτα ενημερωμένος για τα όσα είδε στον Παρθενώνα. Στη συνέχεια πέρασε μια βόλτα και από τον Ισθμό της Κορίνθου, δείχνοντας άλλη μια φορά τις γνώσεις του.

«Σήμερα είχα μια εμπειρία που άλλαξε τη ζωή μου, γεμάτη με τόση βιβλική ιστορία. Επισκεφθήκαμε την Ακρόπολη της Αθήνας, μια οχυρωμένη ακρόπολη που βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου με τέσσερις ναούς. Είδαμε ιστορικά ορόσημα, όπως τον Παρθενώνα, που ήταν αφιερωμένος στην Αθηνά Παρθένο το 447 π.Χ., τα Προπύλαια, το Ναό της Αθηνάς Νίκης που χτίστηκε το 431 π.Χ., το Ερέχθειο και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού που χτίστηκε το 174 μ.Χ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάτζικ Τζόνσον.


Λίγη ώρα αργότερα, ο Μάτζικ Τζόνσον ανάρτησε μία ακόμη φωτογραφία, αυτή τη φορά από τον Ισθμό της Κορίνθου, όπου πέρασαν με το πολυτελές γιοτ με το οποίο ταξιδεύουν. «Η Κούκι κι εγώ στη διώρυγα της Κορίνθου. Με μήκος 4 μίλια, ολοκληρώθηκε τη δεκαετία του 1890 και συνδέει τον Κορινθιακό Κόλπο με το Ιόνιο Πέλαγος, τον Σαρωνικό και το Αιγαίο» έγραψε στην ανάρτησή του.


Σύμφωνα με το TMZ, αυτό το ταξίδι κοστίζει περίπου 150.000 δολάρια την ημέρα, μόνο για το πολυτελές σούπερ γιοτ. Η θαλαμηγός, η οποία ονομάζεται Solandge, έχει μήκος 85 μέτρα και διαθέτει 8 καμπίνες για 12 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα έως και 34 άτομα. Το πλοίο – που κατασκευάστηκε το 2013 και ανακαινίστηκε το 2019 – είναι γεμάτο με ανέσεις, όπως τζακούζι, πισίνα, γυμναστήριο σάουνα, κινηματογράφο, ακόμη και ελικοδρόμιο.

Share.

Comments are closed.