Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Δημητρακόπουλος

0

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Δημητρακόπουλος.
Ο πολιτικός γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1936 στον Πλάτανο Ναυπακτίας Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε νομικά στην Αθήνα και άσκησε τη δικηγορία.
Ήταν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ από το 1981 μέχρι το 1996 και διετέλεσε υφυπουργός Προεδρίας της κυβέρνησης από το Σεπτέμβριο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 1988.
Ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη.
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για τoν θάνατο του πρώην βουλευτή και υπουργού, στέλνοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.
«Αποχαιρετούμε τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργό Θανάση Δημητρακόπουλο. Γεννημένος στον Πλάτανο Ναυπακτίας, ήταν ένας από τους μακροβιότερους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, από το 1981 μέχρι το 1996, ενώ διετέλεσε και υφυπουργός Προεδρίας της Κυβερνήσεως από τον Σεπτέμβριο του 1987 μέχρι τον Ιούνιο του 1988. Η συνέπεια και το ενδιαφέρον για το κοινό καλό τον χαρακτήριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του. Στην οικογένεια και τους οικείους του απευθύνω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» δήλωσε ο κ. Τασούλας.

Share.

Comments are closed.