Guest «εμφάνιση» του Μανώλη Χριστοδουλάκη στην σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς»

0

Είναι γνωστό σε όλους ότι η σειρά της ΕΡΤ «Η τούρτα της μαμάς» είναι μια τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές, για τις αναφορές της στο ΠΑΣΟΚ να ήταν πολλές κατά την διάρκεια της σεζόν.
Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο, η Μαριλού, μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, θέλει να κατέβει υποψήφια με το «νέο ΠΑΣΟΚ πρώην ΚΙΝΑΛ» όπως λέει, με τον πρώην γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη να την παίρνει τηλέφωνο.
«Το σύντροφε είναι πασέ» λέει η ίδια, αποκαλώντας τον Μανώλη Χριστοδουλάκη «μωρό μου», ο οποίος της τηλεφωνεί για την υποψηφιότητάς της.
«Δεν ξέρω ακόμη μωρό μου. Δώσε μου λίγο ακόμη χρόνο να το σκεφτώ μωρό μου. Με τιμά η πρότασή σας, αλλά ο σύντροφος Αλέξης μου έχει προσφορά για πιο εκλόγιμη θέση. Να δεις τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Σε φιλώ χαρά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Η «Μαριλού» δίνει το έναυσμα για την προεκλογική εκστρατεία! Αποχαιρετούμε την «Τούρτα της μαμάς» με πολύ αγάπη και πολύ #ΠΑΣΟΚ!» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο Μανώλης Χριστοδουλάκης δημοσιεύοντας το σχετικό απόσπασμα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Μανώλη Χριστοδουλάκη:

Με πληροφορίες από το www.thecaller.gr

Share.

Comments are closed.