Μεσολόγγι: Συνάντηση του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε Μεσολογγίου, «Κωστής Παλαμάς»

0

Ο πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Κωνσταντίνος Χατζής και τα μέλη, που παραβρέθηκαν στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Ι. Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρο , τον οποίο ευχαρίστησαν για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα τους για τη συνάντηση και αναζήτησαν από κοινού λύσεις στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κυρίως στις κτιριακές υποδομές.
Αναγνωρίζοντας, όπως δήλωσαν την ευαισθητοποίηση του Δημάρχου στα θέματα παιδείας και πολιτισμού καθώς και τις  παρεμβάσεις  του στις κτιριακές υποδομές το προηγούμενο διάστημα, παρουσίασαν τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης για την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε όλα τα σχολεία, όμως έγινε ειδική αναφορά στα σοβαρά προβλήματα του 1ου Νηπιαγωγείου Μεσολογγίου, του 5ου Δημοτικού Μεσολογγίου και του 2ου Δημοτικού Νεοχωρίου . Τέλος, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος είναι δίπλα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ανεξαρτήτως βαθμίδας, ζήτησε από το Δήμαρχο να βοηθήσει ώστε να δημιουργηθούν νέες κτηριακές εγκαταστάσεις για το 1ο Νηπιαγωγείο Μεσολογγίου και την Παλαμαϊκή-1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για τα παιδιά όλων μας, τα παιδιά μας.
Ο Δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που έχουν όλο αυτό το διάστημα δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα με άμεσες προτεραιότητες να αποτελούν τα αλεξικέραυνα, οι επισκευές των σκεπών και η πυροπροστασία.

Στην σύσκεψη ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος πρόνοιας και εκπαιδευτικός  Γεώργιος Σωτηρακόπουλος.

Share.

Comments are closed.