Χάρης Ρώμας: Η συγκίνηση για τον πατέρα του και η εξομολόγηση για την αλλαγή του επιθέτου του [Βίντεο]

0

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου, για τις σειρές που έχει κάνει, την πολιτική του καριέρα αλλά και για την οικογένειά του.
Αρχικά αναφέρθηκε στην τηλεόραση και τόνισε ότι έχει ανασκευάσει τα σχόλια που είχε κάνει γι’ αυτήν καθώς βλέπει ότι πλέον γίνονται και ωραία πράγματα.
«Υπάρχει πλουραλισμός και μου αρέσει που υπάρχει θεματολογία και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Στις εκπομπές που είναι πλήρεις σχετικά με το κοινωνικό γίγνεσθαι», είπε.
Όσο για τις σειρές του, όπως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Το καφέ της Χαράς», που συνεχίζουν και κάνουν επιτυχία παρότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την πρώτη προβολή τους, δήλωσε περήφανος.
«Αισθάνομαι περήφανος για τις σειρές που έκανα. Είναι κολακευτικό που ακόμα κάνουν επιτυχία», υπογράμμισε και αποκάλυψε ότι η Ελένη Ράντου του είχε πει ότι την ενοχλούσαν οι επαναλήψεις και αυτό το είχε περάσει και σε εκείνον.
«Θα γεράσουμε και θα είμαστε η ‘κατακουζίνα’ και η ‘γκαρσόνα’», τόνισε με χιούμορ.
«Στην πραγματικότητα όταν κάνεις συνεχόμενες επιτυχίες, μετά είσαι και ο ‘Πώποτας’ και ο ‘χασοδίκης’ αλλά στο τέλος είσαι ο Χάρης Ρώμας, που κάνεις πράγματα και αγγίζουν τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική για τα λεφτά ή την εξουσία
O Χάρης Ρώμας τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την πολιτική.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και τώρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Δήμο Χαλανδρίου.
«Κανείς δεν ξέρει πως θα τα φέρει η ζωή. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να εκλεγώ. Το Χαλάνδρι είναι ένας δύσκολος και μεγάλος Δήμος. Μου αρέσει όμως η ιδέα. Θέλω πολύ να το κάνω και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον κόσμο αλλιώς δεν θα έμπαινα στον προεκλογικό αγώνα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν το κάνει ούτε για τα λεφτά ούτε για την εξουσία. Άλλωστε βγάζει «περισσότερα ως πρωταγωνιστής απ’ ότι ως πολιτικός».
«Θέλω να αναμετρηθώ με την πρόκληση της τοπικής αυτοδιοίκησης και να κάνω το Χαλάνδρι πρότυπο Δήμο της Ελλάδας. Χωρίς να αφήσουμε την καθημερινότητα, θέλω να «λουστεί» από καλλιτεχνικό φως, να γίνονται δράσεις παντού, στις πλατείες, θέατρο δρόμου. Έχω φανταστεί πολλά πράγματα που θα κάνουν τον Δήμο μοναδικό», εξομολογήθηκε.
Και αποκάλυψε ότι «συνεργάζομαι ήδη με ανθρώπους και έχω συμβούλους για να γίνει αναμόρφωση στο Χαλάνδρι».

Είμαι περήφανος για τους γονείς μου
Τέλος, έκανε ειδική μνεία στην οικογένειά του.

Σε ερώτηση αν έχει μετανιώσει που άλλαξε το επίθετο του πατέρα του (Ρασσιάς) για να πάρει το Ρώμας, της μητέρας του, απάντησε: «Δεν έχω μετανιώσει. Ο πατέρα μου δεν ήθελε».
«Μου έλειψε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν μπορεί να μην σου λείψει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν έχουμε διαφωνίες. Ένα κομμάτι δικό μου είναι εκείνος», πρόσθεσε συγκινημένος.
«Αισθάνομαι περηφάνια και για τα δύο ονόματά μου. Είτε με φωνάξουν ‘Χάρη Ρώμα’ είτε ‘Χαράλαμπο Ρασσιά’ έχω το κεφάλι ψηλά», κατέληξε.

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη

Share.

Comments are closed.