Επίθεση ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατά Τσίπρα: Για άλλη μια φορά προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία

0

Το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης το 2015 και για την ταυτότητα φύλου το 2017 υιοθετήθηκαν και έγιναν νόμοι του Κράτους χάρη στις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, υπενθυμίζει ο Δημήτρης Μάντζος
«Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία» αναφέρει σε ανάρτησή του στα Social Media, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το σύμφωνο συμβίωσης.
«Όσο και να τον δυσαρεστεί, η αλήθεια είναι ότι το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης το 2015 και για την ταυτότητα φύλου το 2017 υιοθετήθηκαν και έγιναν νόμοι του Κράτους χάρη στις ψήφους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατικής Συμπαράταξης) και του Ποταμιού. Αντιθέτως αυτοί που καταψήφισαν ήταν ο κυβερνητικός του εταίρος κ. Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Μάντζος και συμπληρώνει: «Όταν, λοιπόν, ισχυρίζεται ότι «πέρασε μόνος του» τις σχετικές προτάσεις το μυαλό μας μπορεί να πηγαίνει στην «μοναξιά» που του προκάλεσε στα κυβερνητικά έδρανα ο ακροδεξιός συνεταίρος που ο ίδιος επέλεξε και επέβαλε και τις δυο φορές που είχε την ευκαιρία. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία εμπεριέχει γενναία δόση πολιτικής υποκρισίας και θράσους».
Ουσιαστικά ο κ. Μάντζος απαντάει στις δηλώσεις που έκανε χτες ο Αλέξης Τσίπρας στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο πλαίσιο του Athens Pride 2022.
Εκεί ο Γιώργος Καπουτζίδης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Εγώ θα κάνω μια ευχή, ως πολυκομματικός παρουσιαστής, εύχομαι πραγματικά να συνεργαστείτε όλες οι πλευρές, διότι όπως η σημαία μας έχει πολλά χρώματα, θέλουμε κι αυτά τα δικαιώματα να έχουν πολλά χρώματα. Θα είναι νίκη για εμάς να μπορέσετε όλες οι παρατάξεις μαζί να περάσετε αυτές τις αλλαγές για όλα μας. Για όλα, για όλες, για όλους».
Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Η εμπειρία δείχνει ότι δεν είναι πάντα εύκολο. Όσα περάσαμε όσο ήμασταν κυβέρνηση, τα περάσαμε μόνοι μας, δυστυχώς. Τώρα είμαστε αντιπολίτευση, καταθέτουμε μια πρόταση, αλλά θα ήταν χαρά μας να την υιοθετήσει η σημερινή κυβέρνηση και να την ψηφίσουμε μαζί».

Share.

Comments are closed.