Γέρακας: Αυτός είναι ο 38χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τους εκτελεστές του

0

Συμβόλαιο θανάτου και ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών είναι η πρώτη εκτίμηση της Ανθρωποκτονιών για την εκτέλεση του 38χρονου σήμερα το πρωί στο πρατήριο καυσίμων που διατηρούσε στον Γέρακα.
Τρεις (ή κατά άλλες πληροφορίες τέσσερις) ένοπλοι είχαν στήσει το πρωί φονική ενέδρα στον 38χρονο και λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν ο Γ.Μ. έφθασε στο πρατήριο καυσίμων, με το που κατέβηκε από το θωρακισμένο αυτοκίνητό του, τον γάζωσαν με σφαίρες και τον εκτέλεσαν χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει.
Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 20 κάλυκες και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εκτελεστών, που διέφυγαν με όχημα τύπου βαν, το οποίο πυρπόλησαν. Το βαν εντοπίστηκε στην Παλλήνη, στις οδούς Μάνου Κατράκη και Αγίου Αθανασίου. Η εκτελεστές το πυρπόλησαν πριν επιβιβαστούν σε μηχανές και φύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μέσα στο βαν βρέθηκαν και όπλα.
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων φέρεται να είχε απασχολήσει στο παρελθόν το τμήμα εκβιαστών, ενώ φαίνεται ότι ο ίδιος είχε μπει και στο παρελθόν στο στόχαστρο αγνώστων.

Γέρακας: Πώς έγινε η εκτέλεση του 38χρονου
Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασαν στο πρατήριο καυσίμων, επί της λεωφόρου Μαραθώνος, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και «γάζωσαν» τον 38χρονο, από απόσταση αναπνοής.

Στη συνέχεια οι δράστες, που χρησιμοποίησαν πολεμικά τουφέκια τύπου Καλάσνικοφ, διέφυγαν από το σημείο.

Ξεσπά ο πατέρας του 38χρονου: Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου!»
Λίγες ώρες μετά τη φονική ενέδρα με τα Καλάσνικοφ που έστησαν στον 38χρονο, ο πατέρας του θύματος σε δήλωσή του ανέφερε ότι (Διατηρείται η σύνταξη και η ορθογραφία του πρωτοτύπου):

«Η νύχτα σκότωσε το παιδί μου. 
Σκότωσαν 38 χρόνων επιχειρηματία από το χώρο των καυσίμων γιατι δεν ενέδωσε στις απειλές τους να πληρώνει προστασία στη νύχτα κ τους μπραβους για τα μαγαζιά του. 
Οι βρώμικοι Αστυνομικοι ξέρουν ποιοι πληρώνουν συμβόλαια θανάτου κ ποιοι κάνουν κουμάντο στη νύχτα. 
Έχουμε κάνει ως οικογένεια συγκεκριμενες καταγγελίες στις αρχές για το πόλεμο που δεχόμασταν. Δεν ήθελαν να υπάρχει Επιχειρηματιας καυσίμων Ζκαθαρις, χωρίς να κάνει λαθρεμποριο, καυσίμων η, να μην είναι υπόδουλος κακοποιών. 
Τους τελευταίους τρεις μήνες η οικογένεια κ ο ομιλος έκανε επενδύσεις εκατομμυρίων σε σύμπραξη με εταιρεία κολοσσό του εξωτερικού και αυτό προκάλεσε το φθόνο και τη ζήλια των Λαθρεμπόρων της νύχτας και των α μπράβων. 
Ενημερώνουμε ως οικογένεια ότι το σκορ δεν θα είναι 26-1 αλλά 25-2 . Να βρεθούν οι δολοφόνοι και οι ηθικοί αυτουργοί που σκότωσαν το Γιώργο μας. 
Οι «έμπειροι» αστυνομικοί ξέρουν ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε δολοφονία στην Ελλάδα. Ξέρουν ποιοι πως και γιατί έγινε κάθε μαφιόζικο χτύπημα. 
ΞΕΡΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ. 
Όχι άλλο αιμα από τους στυγνους δολοφονους που προέρχονται από το χωρο της νύχτας. 
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΗΤΣΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ
»

Share.

Comments are closed.