«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» – Αγία Παρασκευή: Συνεχίζουμε τη δράση μας στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής

0

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της μεγάλης δράσης που ξεκίνησε το Σάββατο 28 Μαΐου η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» με κεντρικό σύνθημα «Ακούμε τις γειτονιές».
Η πρώτη περιοχή την οποία επισκέφθηκαν οι ομάδες μελών των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, μιλώντας με τους πολίτες και συμπληρώνοντας το ειδικό ερωτηματολόγιο, ήταν τα Πευκάκια, όπου η ανταπόκριση των πολιτών ήταν εντυπωσιακή. Εξίσου μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον συμμετοχής και μέσω του διαδικτύου, μέσω της πλατφόρμας που ήταν στον «αέρα» ταυτόχρονα με τις διά ζώσης συναντήσεις στη γειτονιά, με αποτέλεσμα να συμπληρωθούν δεκάδες ερωτηματολόγια.
Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας στα Πευκάκια θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τον λόγο αυτόν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 20.00, στο Urban Cafe (Αλ. Παναγουλη 88, Αγία Παρασκευή).
Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της δράσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γιάννης Μυλωνάκης, δήλωσε:
«Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε το ξεκίνημα της δράσης μας “Ακούμε τις γειτονιές” δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Η ανταπόκριση των συνδημοτών μας από τα Πευκάκια ήταν πολύ θερμή, γεγονός που μαρτυρά η συμμετοχή περισσότερων από 100 συμπολιτών μας, που έσπευσαν να απαντήσουν στα ερωτηματολόγιά μας.
Και η δράση μας συνεχίζεται. Σε λίγες μέρες θα βρισκόμαστε στις γειτονιές της Νέας Ζωής και του Τσακού. Γιατί οι “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ” εξακολουθούν να ακούν τις γειτονιές μας».
Το πρόγραμμα των επισκέψεων στις γειτονιές της Νέας Ζωής και του Τσακού, καθώς και οι μέρες που οι πολίτες θα μπορούν να συμπληρώσουν διαδικτυακά το σχετικό ερωτηματολόγιο θα ανακοινωθούν σύντομα.

Share.

Comments are closed.