Η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» απάντα στον κ. Ρούσσο για τα «Ευριπίδεια»

0

Μετά τη διάψευση της καταγγελίας της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση για ακύρωση της φετινής μαθητικής αθλητικής διοργάνωσης «Ευριπίδεια» από τη δημοτική αρχή (βλέπε παρακάτω αναλυτικά τη διάψευση), η δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση», με επικεφαλής την Κρίστη Αγαπητού, επανέρχεται με νέα ανακοίνωση και παραθέτει σειρά ερωτημάτων προς τον δήμαρχο Σ. Ρούσσο σχετικά με τη διοργάνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δημοτική παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση
Για να μη περιμένει ο κ. Ρούσσος με… ανυπομονησία η παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» ρωτάει τον δήμαρχο Χαλανδρίου, συγκεκριμένα για το θέμα της μετάθεσης των «Ευριπιδείων» τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπως επικαλείται ο ίδιος:

  • Πότε ενημερώθηκαν επίσημα οι διευθυντές σχολείων για τη μετάθεση των αγώνων τον Σεπτέμβριο καθώς και ότι εκεί θα συμμετείχαν «τα αποκλεισμένα παιδιά της Α’ και Β’ Γυμνασίου»;

Απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε – γιατί ο κ. Ρούσσος δεν φρόντισε να το γνωστοποιήσει δημοσίως – η ενημέρωση προς τους διευθυντές των σχολείων δεν κάνει λόγο για μετάθεση των Ευριπιδείων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αλλά πως δεν θα γίνει η διεξαγωγή τους δίχως να προχωράει σε περαιτέρω διευκρινίσεις.
Αυτό είναι fake news, κ. Ρούσσο; Και μη βιαστείτε να απαντήσετε εκ νέου, γιατί θα διαψευστείτε πανηγυρικά.

  • Μήπως, κ. Ρούσσο, ο χώρος, που θα διεξάγονταν οι μαθητικοί αγώνες-παράδοση της πόλης μας- στο «Ν. Πέρκιζας» βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν ήταν έτοιμος να τους υποδεχθεί;
  • Ποιο ήταν τελικά αυτό το αιφνίδιο τεχνικό κώλυμα; Γιατί εντέχνως αποφεύγετε να απαντήσετε στους πολίτες του Χαλανδρίου;
  • Από πότε οι μαθητικοί αγώνες «Ευριπίδεια» μετατρέπονται σε αγωνιστική ημερίδα και χρειάζεται η στήριξη του ΣΕΓΑΣ; Θέλετε να μας κοινοποιήσετε την σχετική αλληλογραφία του Δήμου με τον ΣΕΓΑΣ όπου ζητάτε την στήριξη του; Γιατί σε αντίθετη περίπτωση είστε εσείς αυτός που διαδίδει fake news (και δεν είναι η πρώτη φορά αλλά δυστυχώς για τους πολίτες ούτε η τελευταία..)

Δυστυχώς πρόκειται γι ακόμη μια αποτυχία σας και φαίνεται ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον αθλητισμό και τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.
Τελικά απ’ ότι φαίνεται, χρειάστηκε η ανακοίνωση της παράταξης μας, ώστε ο κ. Ρούσσος να θυμηθεί, ότι πρέπει να πληροφορεί τους δημότες για τις ενέργειες του και να μην εφαρμόζει την πολιτική του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».
Κατά τα άλλα,  κ. Ρούσσο εδώ θα είμαστε και τον Σεπτέμβριο και θα τα (ξανα)πούμε «περί αναβάθμισης», γιατί οι Χαλανδραίες και οι Χαλανδραίοι αισθάνονται υποβάθμιση σε όλα τα επίπεδα στην πόλη τους…

Για πληρέστερη ενημέρωσή σας, παραθέτουμε την ανακοίνωση του κ. Ρούσσου, την οποία αλιεύσαμε από το διαδίκτυο, στην οποία αναφέρεται η σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση»
«Δήμος Χαλανδρίου: «Σταματήστε να διαδίδετε fake news»
Η παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» …ξαναχτύπησε, με fake news και αυτή τη φορά, κατηγορώντας τη δημοτική Αρχή ότι «ακύρωσε μία από τις πιο σημαντικές μαθητικές διοργανώσεις της πόλης μας», τα Ευριπίδεια.
Δυστυχώς όμως για την κ. Αγαπητού τα Ευριπίδεια όχι μόνο ΔΕΝ ακυρώθηκαν, αλλά θα υλοποιηθούν αναβαθμισμένα το Φθινόπωρο, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν και τα αποκλεισμένα μέχρι τώρα παιδιά της Α΄και Β΄ Γυμνασίου, που δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος στις προηγούμενες διοργανώσεις.
Η μόνη αλήθεια που περιέχεται στην εν λόγω ανακοίνωση της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» είναι ότι τα Ευριπίδεια είναι «μια από τις πιο σημαντικές μαθητικές διοργανώσεις της πόλης μας». Και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, θα υλοποιηθούν το Φθινόπωρο, με διευρυμένες δράσεις και συμμετοχές, αλλά και με τη στήριξη του ΣΕΓΑΣ.
Για πρώτη φορά από την έναρξη του θεσμού, στη διοργάνωση που θα γίνει φέτος, θα συμμετάσχουν και μαθητές/τριες της ηλικιακής ομάδας Κ14, έτσι ώστε οι συμμετοχές να ξεκινάνε από τα παιδιά της Ε’ Δημοτικού και να φτάνουν έως την Β’ Γυμνασίου.
Κατόπιν τούτων, περιμένουμε πλέον με ανυπομονησία την επόμενη ανακοίνωση με fake news της μείζονος αντιπολίτευσης.
Υ.Σ. Προσοχή όμως γιατί με τόσα ψέματα, κινδυνεύετε να μην γίνεστε πιστευτοί, ακόμα και όταν θα λέτε την αλήθεια

Share.

Comments are closed.