Νίκος Φασφαλής: Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ των δοτών

0

Ο τ. αιρετός του ΚΥΣΠΕ, με την παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π. Ε. (ΔΗ.ΣΥ.),  Νίκος Φασφαλής με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς για τις συνεδριάσεις, του ΚΥΣΠΕ των «δοτών», όπως χαρακτηρίζει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η  επεξεργασία των αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φασφαλή

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι ξεκινούν οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ των δοτών με θέμα την επεξεργασία των αιτήσεων αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Σύμφωνα με όσα πληροφορήθηκα, μιας και οι συνεδριάσεις του ΚΥΣΠΕ των διορισμένων γίνονται με μυστικότητα και χωρίς τις προϋποθέσεις που θα διασφάλιζαν την απαιτούμενη Διαφάνεια, στην ημερήσια διάταξης περιλαμβάνονται τα παρακάτω θέματα:

  1. Εξέταση αιτήσεων Απόσπασης εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες της Ισραηλιτικής Κοινότητας.
  2. Εξέταση αιτήσεων Απόσπασης εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες του Αρμενικού Κυανού Σταυρού Αθήνας και Νίκαιας και της Γενικής Αρμενικής Ένωσης.
  3. Εξέταση των αμφισβητούμενων αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για ένταξη στις ειδικές  κατηγορίες.
  4. Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ Γενικής Αγωγής.
  5. Εξέταση αμφισβητούμενων αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ Ειδικής Αγωγής.
  6. Εξέταση αιτήσεων για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την επάνοδο των Αιρετών εκπροσώπων του κλάδου στα Συμβούλια και για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας

Share.

Comments are closed.