Ηράκλειο Αττικής: Ο Νίκος Μπαρμπούνης παρουσίασε και επίσημα τη Δημοτική του Παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς»

0

Την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022, επέλεξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπαρμπούνης, για να παρουσιάσει τη νέα Δημοτική Παράταξη «Ηράκλειο Αλλιώς» και έφερε το «καλοκαίρι» στην πόλη, κυριολεκτικά και μεταφορικά!
Η ολόθερμη ανταπόκριση των κατοίκων της πόλης στο κάλεσμα της νέας Δημοτικής Παράταξης «Ηράκλειο Αλλιώς» έστειλε το μήνυμα, ότι η πόλη έχει μπει ήδη σε νέα «εποχή» και ότι η ανάγκη να έρθει επιτέλους «καλοκαίρι» στα θέματα που χρήζουν ουσιαστικής επίλυσης, μπορεί να συμβεί με το «Ηράκλειο Αλλιώς»!
Την εναρκτήρια ομιλία της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αθηνών και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Καραμέρος. Ο κ. Καραμέρος εξήρε τον αυτοδιοικητικό, επαγγελματία, οικογενειάρχη και κυρίως άνθρωπο Νίκο Μπαρμπούνη. «Ο Νίκος έχει πολλή μεγάλη εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκει λύση εκεί που οι άλλοι συναντούν προβλήματα . … Είναι ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει το Ηράκλειο, την πόλη του και να ξέρετε ότι πολλά δεν θα είχαν γίνει και δεν θα είχαν προχωρήσει αν δεν ήταν ο Νίκος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμέρος. Ενώ έκλεισε την ομιλία του διαβεβαιώνοντας τους παρευρισκόμενους ότι «ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που είναι κοντά σου, όταν τον έχεις ανάγκη»!
Παίρνοντας τη σκυτάλη, ο επικεφαλής Νίκος Μπαρμπούνης, φανερά συγκινημένος από τα εγκωμιαστικά σχόλια του κ. Καραμέρου αλλά και από το πλήθος που είχε κατακλύσει την αίθουσα, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όλους τους παρευρισκόμενους. «Στην εκδήλωση αυτή δεν είμαι μόνο εγώ οικοδεσπότης. Οικοδεσπότες είμαστε όλοι εμείς που αποτελούμε το Ηράκλειο Αλλιώς», σημείωσε ο κ. Μπαρμπούνης και παρουσίασε στον κόσμο τους πρώτους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του.
Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι οι : Παύλος Ανδριάς – Δημοσιογράφος, Συγγραφέας, Μαίρη Αντωνίου – Ιδιωτική Υπάλληλος, Γιάννης Αρβανίτης – Δημόσιος Υπάλληλος στον ΕΔΣΝΑ, Χρήστος Βλαχιώτης – Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μιχάλης Δημητρακουλάκος – Συνταξιούχος, Δημήτρης Δουτσίνης – Δικηγόρος, Χρύσα Θεοδωρακοπούλου – Εκπαιδευτικός, Αγγελική Καφετζή – Διοικητική Υπάλληλος στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, Γεώργιος Μπάρλας – Γιατρός, νευροχειρουργός, Γιάννης Πανταζόπουλος – Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου Air France – KLM – Delta Airlines με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, Μαρία Σιδερή – Ιδιωτική Υπάλληλος, Φώτης Σμυρναίος – Επιχειρηματίας, Δημήτρης Χρηστίδης – Υδραυλικός, Κωνσταντίνος Χύτης – Δημόσιος Υπάλληλος.
«ΕΜΕΙΣ κι ΕΣΕΙΣ μαζί θα κάνουμε το Ηράκλειο Αλλιώς πραγματικότητα. Γιατί το Ηράκλειο αξίζει τα καλύτερα και φυσικά αξίζει και τον καλύτερο Δήμαρχο» επεσήμανε ο κος Μπαρμπούνης για να λάβει το θερμό χειροκρότημα του πλήθους. «Από σήμερα εδώ αλλάζουμε οπτική στα θέματα διοίκησης. Βάζουμε τα θεμέλια για ορθή διακυβέρνηση, για διοίκηση με ουσία, για διοίκηση επί της ουσίας. Στόχος μα είναι να επιλύσουμε τα φλέγοντα ζητήματα που μας ταλαιπωρούν όλους. Και μπορούμε να το κάνουμε γιατί γνωρίζουμε τον τρόπο. Και ναι δεν είμαι μάγος και δεν έχω μαγικό ραβδί. Έχω μάθει όμως, όπως τόνισε και επί ετών φίλος Γιώργος Καραμέρος, να βρίσκω λύσεις και να επιτυγχάνω τον τελικό στόχο. Γιατί είμαστε η ομάδα που θέλει και μπορεί να διοικήσει Αλλιώς το Δήμο μας. Να διοικήσει αποτελεσματικά. Να διοικήσει με επίκεντρο τον άνθρωπο. Να διοικήσει με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Να διοικήσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. (…) Η σημερινή σας παρουσία εδώ αποτελεί την εγγύηση ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα το «Ηράκλειο Αλλιώς». Σήμερα, βάζουμε τα θεμέλια για μια υγιή, μια ειλικρινή σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης. Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί για εμένα ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ»!, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Νίκος Μπαρμπούνης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μαλακού – Αντιδήμαρχος στο Δήμο Βριλησσίων, ο Φώτης Τσομπάνογλου – Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, ο Γιώργος Μαστοράκος – πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, η επικεφαλής της Παράταξης «Δίκτυο Πολιτών» – Αιμιλία Τζίβα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάννης Φίλανδρος, Χρήστος Τσουλουχάς, Κατερίνα Ασημακοπούλου, Φανή Βελλίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυμναστικής ΟΓΗΡΑ – Χρυσούλα Αποστολοπούλου, ο Πρόεδρος του ΤΥΦΩΝΑ – Βαγγέλης Νικολάου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής – Δημήτρης Τσιμπίδας, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών – Κωνσταντίνος Τατούλης, η Γενική Γραμματέας Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων Ελλάδας – Μαίρη Αρώνη και ο Γραμματέας Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Βορείου Τομέα Αθηνών – Γιώργος Ντούρος.

Share.

Comments are closed.