Αγία Παρασκευή – «Αλλάζουμε»: Με επιστολές – τελεσίγραφα και απειλές έξωσης δεν διοικείται ο ΠΑΟΔΑΠ κ. Παπασπύρο

0

Στο ζήτημα που έχει ανακύψει στις σχέσεις μεταξύ του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠΣπύρου Παπασπύρου και του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής παρεμβαίνει η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλωνάκη και ζητά από τον πρόεδρο του Οργανισμού να ανακαλέσει την επιστολή που έστειλε στην ομάδα της πόλης και με την οποία, όπως αναφέρει, απειλεί με ανάκληση την άδεια παραχώρησης του γηπέδου που χρησιμοποιεί για έδρα της και τον καλεί να συνεργαστεί με το σωματείο για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος έχει προκύψει.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της παράταξης «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής»:
«Την ώρα που η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έδινε τη μεγάλη μάχη για την άνοδό της στη Γ’ κατηγορία ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ της έστελνε επιστολή με την οποία την απειλούσε με ανάκληση της παραχώρησης του γηπέδου που χρησιμοποιεί ως έδρα της!
Δεν θα μπούμε στην ουσία της επιστολής, αφού πολλά από αυτά τα οποία αναφέρει ο κ. Παπασπύρος στην επιστολή του προς την ομάδα ως «ζητήματα ασφαλείας προσωπικού και εγκαταστάσεων» υπάρχουν αρμόδιες αρχές για να τα ελέγξουν. Θα σταθούμε στο άκαιρο της αποστολής της και στο ύφος που τη διέπει.
Ο κ. Παπασπύρος ως πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού οφείλει να γνωρίζει ότι οι σχέσεις του με του συλλόγους και φορείς που εποπτεύει θα πρέπει να διέπονται από πνεύμα καλής συνεργασίας, αλληλοκατανόησης και αλληλοϋποστήριξης. Τα δε προβλήματα που πιθανό προκύπτουν θα πρέπει να λύνονται με διάλογο και μόνο με διάλογο. Επιστολές – τελεσίγραφα και απειλές έξωσης όχι απλώς δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων ζητημάτων ανακύπτουν, αλλά απεναντίας δημιουργούν κλίμα αντιπαράθεσης, που μόνο αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.
Η ομάδα της πόλης μας, μετά την εκπληκτική χρονιά που έκανε, χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας προκειμένου να πάει ακόμη ψηλότερα, «σηκώνοντας» μαζί της και την Αγία Παρασκευή.
Καλούμε τον κ. Παπασπύρο να πάρει πίσω την επιστολή του και να καλέσει τον Αθλητικό Όμιλο Αγίας Παρασκευής σε έναν γόνιμο διάλογο, προκειμένου να επιλυθούν όποια πιθανά προβλήματα έχουν προκύψει.
Υ.Γ. Η «αφωνία» του δημάρχου και σε αυτό το θέμα δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη. Ο κ. Ζορμπάς εξακολουθεί να διοικεί από το… παρασκήνιο, φροντίζοντας να αφήνει πάντα τους άλλους να «βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά»
…»

Share.

Comments are closed.