Χαλάνδρι: Παρουσίαση βιβλίου Μάνου Κρανίδη με τίτλο « Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων».

0

 Tο Σάββατο 28/5/2002 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, δυνατές ομιλίες και παρουσία πολλών φίλων, η παρουσίαση του νέου βιβλίου «Τα Διαχρονικά Μυστικά Στρατηγικής Αξιοποίησης Ακινήτων» από τον εκδοτικό οίκο 24 Γράμματα, του Μάνου Κρανίδη, Πολιτικού Μηχανικού ΕΜΠ, Δημοτικού Συμβούλου Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας».
Στο πάνελ ομιλητών ήταν ο Δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάνης, ο Προέδρος ΠΟΜΙΔΑ και UIPI Στράτος Παραδιάς, ο Δημοσιογράφος και Διευθυντής του Real News κ. Κώστας Ρομποτής και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ALPHA BANK Real Estate Management & Investment κ. Γιάννης Γκάνος.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο Γιώργος Δαμιανός από τον εκδοτικό οίκο 24 Γράμματα.
Οι ομιλητές ανέδειξαν με σαφήνεια τα κεντρικά σημεία και ουσιαστικά συμπεράσματα του Βιβλίου και τα σημαντικά στοιχεία της πορείας και του βιογραφικού του συγγραφέα. Στις εξαιρετικές ομιλίες τους επίσης αναφέρθηκε η χρηστικότητα, η εύκολη κατανόηση και η πλήρης κάλυψη των βασικών ζητημάτων ακινήτων από το συγκεκριμένο βιβλίο. Επιπλέον αναδείχθηκαν η εμπειρίαεπιστημονική κατάρτιση και δράση του συγγραφέα τόσο στην πραγματική κοινωνία, στον καθημερινό επαγγελματικό στίβο ως μάχιμος μηχανικός όσο και μέσω διαχρονικής της αρθρογραφίας του και των πολυετών παρεμβάσεων του ως αναλυτής.
Στην ομιλία του ο κ.Κρανίδης, ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους, τους συντελεστές του βιβλίου, την οικογένεια του, τους συνεργάτες του, τους ιδιοκτήτες και πελάτες για την εμπιστοσύνη τους ως μάχιμο μηχανικό σε εκατοντάδες υποθέσεις ακινήτων, την ομάδα του εκδοτικού οίκου 24 Γράμματα και βέβαια τους δασκάλους του διαχρονικά στην επαγγελματική και κοινωνική πορεία του. Καθώς επίσης και όλους που στηρίζουν την έκδοση του βιβλίου και που το έχουν ήδη στη βιβλιοθήκη τους.
Η προσέλευση πολλών άξιων φίλων ήταν ευρεία, με την  σημαντική παρουσία θεσμικών παραγόντων και κοινωνικών προσωπικοτήτων. Το παρόν έδωσαν οι: Δημήτρης Καιρίδης Βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών ΝΔ, Ευάγγελος Μπουρνούς Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου, Βασίλης Γιαννακόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών Αττικής π. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ο Σέργιος Γκάγκας Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Διοικητικών Υπηρεσιών, η. Κρίστη Αγαπητού Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου-Επικεφαλής «Χαλάνδρι σε Δράση», ο Ιωάννης Αντωνιάδης Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου – «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023»,  ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, π. Δήμαρχος Χαλανδρίου και, η Γεωργία Σαμαρά σύζυγος του π. πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνοδευόμενη από την κόρη του Λένα Σαμαρά, Πολιτικό Μηχανικό, ο Τάσος Αμπατζής, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος. Παρόντες επίσης ήταν ο π. Πρόεδρος ΔΣ Χαλανδρίου κ. Γιώργο Θεοδώρου και π. Αντιδήμαρχος και Υποψ.Δήμαρχος Χαλανδρίου  Ηλίας Ντάβαρης. Ενώ συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί ειδικοί ακινήτων, συνεργάτες και επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων

Δείτε φωτογραφικό υλικό του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.