Απαράδεκτο: Κρέμασε πανό κατά του πολέμου, το ΚΚΕ, στο βράχο της Ακρόπολης

0

«Όχι στον πόλεμο, καμία συμμετοχή, όχι στις βάσεις του θανάτου», έγραφε το πανό που ανάρτησε σήμερα το πρωί το ΚΚΕ στον ιερό βράχο της Ακρόπολης.
Το ίδιο μήνυμα αναγραφόταν και στα αγγλικά σε δεύτερο πανό που αναρτήθηκε δίπλα στο πρώτο.
Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το ΚΚΕ κάνει τέτοιου είδους ακτιβισμό πάνω στο μνημείο της Ακρόπολης. Κι άλλες φορές έχει οικειοποιηθεί  το μνημείο για να εξυπηρετήσει τους κομματικούς σκοπούς, κάτι που θεωρούμε ότι προσβάλει όλους τους Έλληνες.
Τι θα γινόταν αν το παράδειγμα του ΚΚΕ το ακολουθούσαν και άλλα κόμματα; Θα είχαμε κάθε τόσο, ακτιβιστικές εκδηλώσεις πάνω στο μνημείο; Να περιμένουμε κάποια στιγμή διαδηλώσεις και πορείες ανάμεσα στα ερείπια;
Συλλαλητήριο του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια
Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη κατά της Ελληνοαμερικανικής Συμφωνίας, η οποία ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αγώνα καλεί τα εργατικά σωματεία και τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους φορείς των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών, της νεολαίας σε συλλαλητήριο στην Αθήνα σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 7 μ.μ., στα Προπύλαια. Συλλαλητήριο θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, ενώ ανάλογες κινητοποιήσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Share.

Comments are closed.