Πρόεδρος ΑΣΕΠ προς 45.000 υποψήφιους εκπαιδευτικούς: Προσοχή στα παράβολα

0

Συστάσεις προς τους εκπαιδευτικούς, που καταθέτουν από αύριο Τετάρτη τα δικαιολογητικά τους και τις ανάλογες αιτήσεις στο ΑΣΕΠ προκειμένου να καταταγούν στους νέους πίνακες διετούς ισχύος, κάνει με ανάρτησή του στο facebook ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Θάνος Παπαϊωάννου.
Ο κ. Παπαϊωάννου, προκειμένου να μην επαναληφθούν οι περιπτώσεις μη πληρωμής του παραβόλου από άγνοια, που ταλαιπώρησαν χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε προηγούμενες προκηρύξεις, παρακαλεί τους υποψήφιους  να διαβάσουν πολύ προσεκτικά την προκήρυξη που κατά περίπτωση τους αφορά και να προσέξουν ιδιαίτερα το θέμα της πληρωμής του παραβόλου.
Όπως τονίζει, «η προθεσμία λήγει στις 23 Μαΐου για τις αιτήσεις στο ΑΣΕΠ και στις 25 για τα δικαιολογητικά (στις διευθύνσεις του Παιδείας). Αν κρίνουμε από την εμπειρία της προηγούμενης φοράς, θα πρέπει να καταταγούν 45.000 υποψήφιοι»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Παπαϊωάννου
«Αύριο ξεκινά για τους υποψήφιους καθηγητές Ειδικής Αγωγής η υποβολή των αιτήσεων στο ΑΣΕΠ και των αντίστοιχων δικαιολογητικών στις κατά τόπους περιφερειακές διευθύνσεις ή διευθύνσεις εκπαίδευσης (ανάλογα με την προκήρυξη) του Υπουργείου Παιδείας για την κατάταξή τους σε πίνακες διετούς ισχύος.
Παρακαλώ τους υποψηφίους να διαβάσουν πολύ προσεκτικά την προκήρυξη που κατά περίπτωση τους αφορά και να προσέξουν ιδιαίτερα το θέμα της πληρωμής του παραβόλου.
Η προθεσμία λήγει στις 23 Μαΐου για τις αιτήσεις στο ΑΣΕΠ και στις 25 για τα δικαιολογητικά (στις διευθύνσεις του Παιδείας). Αν κρίνουμε από την εμπειρία της προηγούμενης φοράς, θα πρέπει να καταταγούν 45.000 υποψήφιοι.
Μετά αρχίζει ο αγώνας δρόμου, αρχικά των υπηρεσιών του Παιδείας και στη συνέχεια του ΑΣΕΠ
…»

Share.

Comments are closed.