Οριστικοί πίνακες μοριοδότησης των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης – Άνοιξε η πλατφόρμα για τους Συμβούλους

0

Ανακοινώθηκαν χθες από το υπουργείο Παιδείας οι οριστικοί πίνακες μοριοδότησης των τυπικών προσόντων των  υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης, μετά την εξέταση των ενστάσεων από τα Συμβούλια Επιλογής, επί των αρχικών προσωρινών πινάκων.  
Εντός των επομένων ημερών, θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση του προγράμματος των συνεντεύξεων και το πρόγραμμα της εξέτασης των ξένων γλωσσών.
Οι Συνεντεύξεις των υποψηφίων και οι προφορικές εξετάσεις στις ξένες γλώσσες  (όπου χρειάζεται) αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου.
Δεδομένης αυτής της εξέλιξης η επιλογή και τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Εκπαίδευσης θα γίνει αμέσως μετά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Αναλυτικά οι αναμορφωμένοι πίνακες

  1. Α ΠΣΕ Αναμορφωμένος αξιολογικός πίνακας
  2. Β ΠΣΕ Αναμορφωμένος αξιολογικός πίνακας
  3. Γ ΠΣΕ Αναμορφωμένος αξιολογικός πίνακας
  4. Δ ΠΣΕ Αναμορφωμένος αξιολογικός πίνακας

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης
Στο μεταξύ άνοιξε χθες η ηλεκτρονική πλατφόρμα
https://teachersapp.it.minedu.gov.gr/ για την υποβολή αιτήσεων  των υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης. (Η Προκήρυξη σε μορφή pdf )

Διευθυντές Σχολείων
Για την επιλογή των Διευθυντών Σχολείων θα πρέπει να προηγηθούν οι κρίσεις των Συμβούλων Εκπαίδευσης και τούτο γιατί στα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής διευθυντών έχουν ως μέλη τους εκτός από τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και Συμβούλους Εκπαίδευσης.

Έτσι για τη συγκρότησή των Τοπικών Συμβουλών επιλογής απαιτείται ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των ΔΠΕ και ΔΔΕ αλλά και των Συμβούλων Εκπαίδευσης και ανάληψη των καθηκόντων τους.

Share.

Comments are closed.