Ενδιάμεσες εκπτώσεις 2022: Πότε ξεκινά το δεκαπενθήμερο προσφορών -Ποια Κυριακή θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά

0

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις -λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς στις 2 Μαΐου- θα ξεκινήσουν στις 3 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου.
Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) «στις περιοχές που πραγματοποιούνται ενδιάμεσες εκπτώσεις (3 έως 15 Μαΐου), τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά στις 8 Μαΐου ημέρα Κυριακή από 11πμ έως 8μμ». Το ωράριο που προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 8 Μαΐου είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.
Ο ΣΕΛΠΕ αναφέρει ότι «οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό», ενώ διαβεβαιώνει τους καταναλωτές ότι «οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων».
Σύμφωνα με τον ΕΣΑ, κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και των υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Share.

Comments are closed.