Αγίας Παρασκευή: Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε η παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» στη Στέγη Γερόντων

0

Φιλανθρωπική δράση ενόψει του Πάσχα για τη στήριξη της Στέγης Γερόντων διοργάνωσε τη Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής».
Ειδικότερα, κλιμάκιο της παράταξης, αποτελούμενο από τον επικεφαλής της Γιάννη Μυλωνάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη, Άννα Γάκη, Γιάννη Λογοθέτη και Πέτρο Διακογιάννη και τα μέλη Χρήστο Πένητα, Τάνια Νικολούλια, Δημήτρη Καλόγρια, Στέλιο Βύζα (Μάξιμος), Μυρσίνη Ζαφειράκη και Λιάνα Σιούλα, έστησε κιόσκι έξω από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στην Αγίου Ιωάννου και συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τη Στέγη Γερόντων της πόλης.
Χάρη στη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα ειδών, τα οποία παρέδωσαν το πρωί της Μ. Πέμπτης ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, καθώς και το μέλος Τάνια Νικολούλια, στον υπεύθυνο της κοινωνικής δομής πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Κουνάλη και τη γραμματέα Ιωάννα Παπαδοπούλου, οι οποίοι και τους ευχαρίστησαν θερμά για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία τους.
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» Γ. Μυλωνάκης σχολίασε: «Και αυτή τη γιορτινή περίοδο η παράταξή μας δεν ξέχασε τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνδημότες μας που έσπευσαν να συμβάλλουν με τις προσφορές τους στη δράση μας και έτσι σήμερα καταφέραμε να παραδώσουμε στη Στέγη Γερόντων μια μεγάλη ποσότητα από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον πρωτοπρεσβύτερο π. Κ. Κουνάλη και την κ. Ι. Παπαδοπούλου, που όλα αυτά τα χρόνια επιτελούν ένα σημαντικότητα έργο, καθιστώντας τη Στέγη Γερόντων κοινωνική δομή – πρότυπο για την πόλη μας. Ευχόμαστε στους ίδιους, στα μέλη της δομής, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα
».

Share.

Comments are closed.