«Χαλάνδρι σε Δράση»: Συνάντηση στελεχών της Δημοτικής Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» με τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου Χαλανδρίου για Πασχαλινές Ευχές».

0

Τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» συναντήθηκαν την Μ. Τρίτη 19 Απριλίου με τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου Χαλανδρίου.
Στις συναντήσεις αυτές αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα αλλά και συζήτησαν για τα θέματα που τους απασχολούν ως εργαζόμενους καθώς και για θέματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών.
Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η Υποψήφια Δήμαρχος της Παράταξης κ. Κρίστη Αγαπητού «ό,τι και να σχεδιάζουμε για το μέλλον του Δήμου, όποιες καλές ιδέες και εάν έχουμε, όποιο πρόγραμμα και να εκπονήσουμε, η επιτυχία μιας Δημοτικής Αρχής στηρίζεται στην άψογη συνεργασία με τα στελέχη των Υπηρεσιών του Δήμου και στην αποτελεσματική λειτουργεία των Υπηρεσιών του.
Στο Δήμο Χαλανδρίου έχουμε ικανότατα στελέχη που μπορούν πραγματικά να κάνουν την διαφορά. Αρκεί να έχουν τα εργαλεία και τη συνεργασία με την Δημοτική Αρχή που χρειάζονται.
Ως παράταξη θα είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου και μαζί θα δημιουργήσουμε ένα Δήμο αποτελεσματικό, σύγχρονο, πραγματικά φιλικό στους δημότες και τις ανάγκες τους

Share.

Comments are closed.