Επίσημα ο Γιώργος Κουβαράς στην ΕΡΤ με τις νέες ενημερωτικές εκπομπές «Στο Κέντρο» και «Ανάλυσέ το»

0

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Κουβαράς θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης.
Και μάλιστα η συμφωνία αφορά δύο εκπομπές που θα μεταδίδονται τρεις ημέρες τη βδομάδα με σκοπό, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, να ενισχυθεί ο ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ.

Στην ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρεται:

«Η ΕΡΤ, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει και επισήμως ότι ενισχύει τον ενημερωτικό της τομέα με τον Γιώργο Κουβαρά. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα παρουσιάζει από τις αρχές Μαΐου, και κάθε εβδομάδα, τρεις ενημερωτικές εκπομπές κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 23:00 στην ΕΡΤ1, και κάθε Τετάρτη στις 22:00 στο ΕΡΤNEWS.
Ο τίτλος της πρώτης εκπομπής που θα βγει στον αέρα την Τρίτη 3 Μαΐου 2022, και θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη, θα είναι «Στο Κέντρο», καθώς θα έχει στο επίκεντρό της έναν ή δύο πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας στη λογική της one on one συνέντευξης.  Ο τίτλος των άλλων δύο εκπομπών –Τετάρτη 4 και Πέμπτη 5 Μαΐου– θα είναι «Ανάλυσέ το», καθώς σκοπός τους θα είναι η αναζήτηση της ουσίας πίσω από τα γεγονότα με πολυπληθέστερα πάνελ, στα οποία εκτός από πολιτικοί θα συμμετέχουν δημοσιογράφοι και ειδικοί αναλυτές.»

Share.

Comments are closed.