«Χαλάνδρι σε Δράση»: Συγχαρητήρια στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Χαλανδρίου!

0

Θερμά συγχαρητήρια από τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» στη γυναικεία ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου για την συμμετοχή τους στο Final 4 του Κυπέλου ΕΣΚΑ Μπάσκετ Γυναικών το Σαββατοκύριακο και για την πρόκριση της ομάδας στον μεγάλο τελικό.
Μπορεί να μην πήραμε τελικά το Κύπελο αλλά η προσπάθεια αυτή μετά από μία χρονιά σκληρής δουλειάς από όλα τα στελέχη της ομάδας αναβαθμίζει το γυναικείο μπάσκετ της πόλης και γίνεται ακόμα περισσότερο πόλος έλξης για τις νέες της περιοχής ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά το αγαπημένο στην Ελλάδα άθλημα του μπάσκετ.
Ο Αθλητισμός στο Χαλάνδρι χρειάζεται ακόμα περισσότερη στήριξη, ακόμα περισσότερη προσοχή. Χρειάζεται την συμβολή όλων μας και χρειάζεται την κάθε βοήθεια που μπορεί η Δημοτική Αρχή να προσφέρει.
Η Παράταξή μας «Χαλάνδρι σε Δράση» όπως έχουμε αναφέρει και στις υπόλοιπες επιτυχίες των ομάδων στην πόλη μας θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης του αθλητισμού στο Χαλάνδρι μας και ήδη επεξεργαζόμαστε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης του ενόψει και των Δημοτικών Εκλογών του 2023.

Share.

Comments are closed.