Νίκος Φασφαλής: Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ των δοτών

0

Ο τ. αιρετός του ΚΥΣΠΕ, με την παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π. Ε. (ΔΗ.ΣΥ.),  Νίκος Φασφαλής με ανακοίνωσή του ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς για την συνεδρίαση της Παρασκευής, 15 Απριλίου 2022, του «ΚΥΣΠΕ των Δοτών», όπως χαρακτηρίζει το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), με διάφορα υπηρεσιακά θέματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Φασφαλή

«Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Θέλω να σας ενημερώσω ότι για την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022, έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του “διορισμένου” ΚΥΣΠΕ.  Και αυτή η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ θα γίνει χωρίς παρουσία των Αιρετών εκπροσώπων του Κλάδου αλλά με τους “δοτούς” στη θέση τους.
Για την ενημέρωσή σας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

  1. Εξέταση ενστάσεων εκπαιδευτικών επί των μεταθέσεων 2022. Στο θέμα αυτό απ’ τα στοιχεία που μου κατατέθηκαν από συναδέλφους, υπάρχουν σοβαρά ζητήματα νομιμότητας που αφορούν τόσο την ένταξη στις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης όσο για τα κενά επί των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι μεταθέσεις και εφόσον ευσταθούν, απαίτηση  είναι η αποκατάσταση της αδικίας εδώ και τώρα!!!
  2. Εξέταση αιτήσεων αμοιβαίων μεταθέσεων Εκπαιδευτικών Π.Ε 2022 και λήψη απόφασης για τη διαμόρφωση σχετικής πρότασης.
  3. «Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»
  4. «Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Από τα παραπάνω γίνεται ξεκάθαρο πια, ότι η λειτουργία του ΚΥΣΠΕ των δοτών δεν μπορεί να σε καμιά περίπτωση να διασφαλίσει τις αρχές της Ισονομίας και πάνω απ’ όλα της Διαφάνειας!
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας

Share.

Comments are closed.