Θανάσης Κατερινόπουλος: Μέχρι και δέκα οι εμπλεκόμενοι στις δολοφονίες της Πάτρας – Θα έχουμε νέες συλλήψεις

0

Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν, για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, κάνει ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος. Πρόκειται για τον πρώτο άνθρωπο που είχε μιλήσει ανοιχτά για δολοφονία και είχε βάλει στο στόχαστρο τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία στη συνέχεια συνελήφθη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για της 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος υποστηρίζει ότι τα άτομα που είναι εμπλεκόμενα με τις δολοφονίες των παιδιών στην Πάτρα φτάνουν ακόμα και τα 10 στον αριθμό.
Ειδικότερα, ο ταξίαρχος ε.α., σε συνέντευξή του που παραχώρησε στο «Πρώτο Θέμα» και δημοσιεύεται σήμερα Κυριακή, θέτει νέα δεδομένα στην υπόθεση, υπογραμμίζοντας πως με τη στάση που ακολουθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανώς να στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα σε πιθανούς συνεργούς της.
Μάλιστα, ο ίδιος τονίζει ότι με την ανακριτική διαδικασία και την εξαντλητική έρευνα θα αρχίσει «αλληλοσπαραγμός αποκαλύψεων».
Επιπλέον, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Κατερινόπουλος υποστηρίζει πως πρόκειται για μια υπόθεση «που εγώ εκτιμώ ότι θα έχει αρκετά μεγάλη “ουρά”. Όπως εξελίσσεται η ιστορία, ναι, μπορώ να πω ότι είναι το έγκλημα του αιώνα. Όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη. Μακάρι, εύχομαι να διαψευστώ».
Εξάλλου, ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα την Παρασκευή 8 Απριλίου, υποστήριξε πως «οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές – δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.  Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς».
Αναφερόμενος, μάλιστα, στον πατέρα των κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη,  ο κ. Κατερινόπουλος, τόνισε πως «η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρεται συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία- όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

Share.

Comments are closed.