Χαλάνδρι σε Δράση: Ο Σίμος Ρούσσος ξεπέρασε κάθε πολιτικό όριο με το θέμα του κυλικείου στο κοιμητήριο

0

Για «λουδοβίκεια αντίληψη» κατηγορεί τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο ο συνδυασμός «Χαλάνδρι σε Δράση» με επικεφαλής την Κρίστη Αγαπητού, τονίζοντας ότι ο δήμαρχος «ξεπέρασε κάθε πολιτικό και ηθικό όριο με το θέμα του κυλικείου στο κοιμητήριο του Χαλανδρίου»

Αναλυτικά ανακοίνωση του συνδυασμού «Χαλάνδρι σε Δράση»
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σίμος Ρούσος επιλέγει τη λάσπη, τη σκανδαλοθηρική φθήνια, το λαϊκισμό, το διχασμό και τις μισές αλήθειες για να αντιμετωπίσει συλλήβδην τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Η λουδοβίκειος αντίληψη φαίνεται ότι είναι βαθιά εγγεγραμμένη στο πολιτικό του
DNA και εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως εναντίον όλων όσων δεν συμμερίζονται παράτυπες επιλογές και ανορθόδοξες πρακτικές.
Όμως αυτή τη φορά «ξέφυγε» και ξεπέρασε κάθε ηθικό και πολιτικό όριο με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με την εκμετάλλευση του κυλικείου στο δημοτικό κοιμητήριο.
Ανακάλυψε σύγχρονους «Λακεδαιμονίους» που «υποθάλπουν» με τη στάση τους καταπατητές της δημοτικής περιουσίας και ως αυτόκλητος «δικαστής» έβγαλε τη δική του ετυμηγορία, ενώ ούτως ή άλλως εκκρεμεί η δικαστική απόφαση μέσα στον Απρίλιο.
Χαρακτήρισε «αμαρτωλή» τη σύμβαση του 2006 που λησμόνησε να καταγγείλει ως δήμαρχος το 2015 και η οποία ανανεώθηκε για έξι ακόμη χρόνια, χωρίς να υπάρξει ούτε αναπροσαρμογή του μισθίου, ούτε ανάκληση του δικαιώματος υπομίσθωσης.
Άφησε «υπονοούμενα» για τους προκατόχους του σχετικά με το ύψος της εκμίσθωσης, αποκρύπτοντας πως στο συμφωνηθέν τίμημα συνυπολογίστηκε η κατασκευή των εγκαταστάσεων με δαπάνες της αναδόχου εταιρίας.
Θεώρησε «εξωφρενικό» το κόστος της κατασκευής, που την ευθύνη είχε ως επιβλέπουσα η ίδια η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Κατήγγειλε «απόκρυψη εσόδων» του εκμισθωτή ή υπομισθωτή του κυλικείου, χωρίς να προσφεύγει στις αρμόδιες ελεγκτικές και φορολογικές αρχές.
Προσέφυγε σε αμφιλεγόμενες- νομικά- πρακτικές που ίσως αποβούν μοιραίες για τα συμφέροντα του δήμου και ενδεχομένως δικαιώσουν εκμισθωτή ή υπομισθωτή. Απειλές και αυθαιρεσίες σε μια ευνομούμενη Πολιτεία δεν αντιμετωπίζονται με τις ίδιες μεθόδους.
Ως δημοτική παράταξη ρητά, ξάστερα και αταλάντευτα είμαστε προσηλωμένοι στην προάσπιση της δημοτικής περιουσίας και στην απαρέγκλιτη τήρηση της νομιμότητας σε κάθε επιλογή και ενέργεια

Share.

Comments are closed.