Οργισμένη διάψευση του Γιαννάκου της ΠΟΕΔΗΝ: Δεν υπήρχε κεταμίνη στην κλινική που πέθανε η Τζωρτζίνα

0

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων  (ΠΟΕΔΗΝ) με οργισμένη ανακοίνωσή του προέδρου της Μιχάλη Γιαννάκου, διαψεύδει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και απαντά στις αιτιάσεις αυτής αλλά και των δικηγόρων της σχετικά με την κεταμίνη, ένας εκ των οποίων ανέφερε πως η κεταμίνη υπήρχε στο νοσοκομείο και ήταν στη διάθεση γιατρών και νοσηλευτών.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η κεταμίνη, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγ. Κυριακού, χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ κατόπιν ιατρικής οδηγίας, ενώ η Τζωρτζίνα πέθανε σε κλινική όπου δεν υπάρχει η συγκεκριμένη ουσία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου
«ΕΛΕΟΣ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ.
Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα συναδέλφους.

ΕΛΕΟΣ!!!!!

Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε. Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας. Στο Νοσοκομείο ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ πέθανε σε κλινική του ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που δεν
υπήρχε κεταμίνη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΕΔΗΝ»

Share.

Comments are closed.