ΝΒΑ: Γιόρτασαν το ρεκόρ του Giannis στα αποδυτήρια με παγωμένο “μπουγέλο” – Ξεπέρασε σε πόντους τον Τζαμπάρ [Βίντεο]

0

Η νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Νετς συνοδεύτηκε από τους 44 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τους οποίους ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ ως πρώτος σκόρερ της ομάδας του NBA. Τα πανηγύρια όμως ήταν λίγο… παγωμένα.


Ο Greek Freak και οι συμπαίκτες του ήταν σε μεγάλα κέφια μετά τη νίκη κόντρα στους Νετς. 
Μάλιστα, οι συναθλητές του Έλληνα άσου του NBA θέλησαν να γιορτάσουν το ρεκόρ του Γιάννη με ένα παγωμένο “μπουγέλο”.


Δεν ήξερα για το ρεκόρ»
Τόσο απορροφημένος στο παιχνίδι που δεν κατάλαβε ότι ξεπέρασε τον Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
«Δεν ήξερα για το ρεκόρ αλλά χαίρομαι για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε γιατί αλλάζω την ροή των πραγμάτων. Δεν θέλω να είμαι μόνο αυτός που καρφώνει και τρέχει. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να σκοράρω για τρεις. Αλλά δεν έχει σημασία γιατί στο τέλος της ημέρας αν δεν προσπαθείς και δεν είσαι ταπεινός και απλά παίζεις ως τον Ιούνιο κανείς δεν θα το θυμάται αυτό. Θέλω να παραμείνω ταπεινός και διψασμένος για περισσότερα. Έτσι μπορώ να καταφέρω πιο πολλά και να δημιουργήσω τέχνη, γιατί το μπάσκετ είναι μία τέχνη. Θέλω να κερδίζω ματς και να κάνω χαρούμενους τους συμπαίκτες μου», τόνισε μετά τη μεγάλη νίκη των Μπακς στο Μπρούκλιν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Μιλγουόκι Μπακς επιβλήθηκαν των Νετς με 120-119 και ο Έλληνας άσος έκανε double double με 44 πόντους και 14 ριμπάουντ, ξεπερνώντας μ’ αυτόν τον τρόπο τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, στη λίστα με τους καλύτερους σκόρερ των “ελαφιών” όλων των εποχών.

Share.

Comments are closed.