Διαδικτυακή εκδήλωση για την τα αναλυτικά προγράμματα, το ρόλος και το χαρακτήρα του Νηπιαγωγείου την Κυριακή 20 Μαρτίου, 7:00 μ.μ.

0

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΔΟΕ) στο πλαίσιο του αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου, ενάντια στην κατηγοριοποίηση και εμπορευματοποίηση που προωθείται από τους αντιδραστικούς νόμους της αξιολόγησης, 4692/20 και 4823/21, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συνεχίζει την υλοποίηση των προγραμματισμένων κεντρικών δράσεων που έχει αναγγείλει και έχουν ήδη αναρτηθεί μέσω των ενιαίων κειμένων.
Το σύνολο των δράσεων που υλοποιούνται αποτελούν μια προσπάθεια εκπαιδευτικής, παιδαγωγικής και κοινωνικής παρέμβασης της Ομοσπονδίας, με στόχο να εξοπλίσει το εκπαιδευτικό κίνημα, να καταγγείλει την αντιεκπαιδευτική πολιτική, να τεκμηριώσει τις θέσεις και τα αιτήματα του κλάδου.
Η τρίτη κεντρική δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 7:00 μ.μ. και αφορά στον άξονα 1 (Τα αναλυτικά προγράμματα, ο ρόλος και ο χαρακτήρας του Νηπιαγωγείου), με το περιεχόμενο που έχει ήδη αναρτηθεί στα σχέδια δράσης.
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα προβληθεί στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/LBUx01CWwm8
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι:

  • Κώστας Μάγος, αναπληρωτής Καθηγητής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
  • Mαρία Σφυρόερα, αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η.), του Ε.Κ.Π.Α.
  • Βασίλης Τσάφος, καθηγητής στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η.), του Ε.Κ.Π.Α.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει αρχικές εισηγήσεις από τους ομιλητές. Κατά τη διάρκειά τους θα τίθενται ερωτήματα ή σχόλια σε ειδική φόρμα, τα οποία θα ομαδοποιηθούν και θα τεθούν στους ομιλητές.

Share.

Comments are closed.