«Χαλάνδρι σε Δράση»: Κοπή πίτας της Δημοτικής Παράταξης

0

Σε μία κλειστή εκδήλωση λόγω της Πανδημίας και των υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 η κοπή της πίτας της Δημοτικής Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση».
Στην ομιλία της η Υποψήφια Δήμαρχος της Παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» κ. Κρίστη Αγαπητού τόνισε ότι «Η νέα χρονιά βρίσκει τη δημοτική παράταξη στην αφετηρία μιας δυναμικής επανεκκίνησης. Με σεβασμό στο παρελθόν, πορευόμαστε στο μέλλον με τη δύναμη της εμπειρίας, της ενότητας και της ανανέωσης. Πάντα με τις ίδιες αρχές και αξίες στη συλλογική μας δράση. Πάντα με αξιόπιστες θέσεις και προτάσεις για την αναγέννηση της πόλης μας.»
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην διαφορά νοοτροπίας που υπάρχει με την Δημοτική Αρχή που διοικεί τον Δήμο Χαλανδρίου. «Η εμμονή σε ιδεοληψίες, σε δογματικές αντιλήψεις και σε αριστερίστικες πρακτικές, έχει οδηγήσει σε σοβαρά λάθη και παραλείψεις. Η αντιμετώπιση της κακοκαιρίας δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό αποτέλεσμα από την αποτυχία. Στη συνείδηση των πολιτών έχει πλέον καταγραφεί η ανεπάρκεια ανικανότητά τους και η υποκρισία
Αναφερόμενη στον σχεδιασμό που της Παράταξης ανέφερε ότι «πρωταρχικό μέλημα είναι να διαμορφώσουμε ένα ενιαίο, συνεκτικό, πειστικό, στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης της πόλης μας.
Το σχέδιο μας είναι προσανατολισμένο σε συγκεκριμένους άξονες: αειφορία και περιβάλλον, ψηφιακός μετασχηματισμός και εξυπηρέτηση του δημότη, αστική ανάπτυξη και μικροοικονομία.
Το αμέσως προσεχές διάστημα, πρόκειται να υλοποιήσουμε στοχευμένες δράσεις που σχετίζονται είτε με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, είτε με την επίδραση της πανδημίας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δράσεις όπως «Σχολικός εκφοβισμός και αυτοεκτίμηση», «Άγχος και Στρες -Στρατηγικές Διαχείρισης», αλλά και  Περίπατο Αγάπης σε συνεργασία με τον Φάρο Τυφλών Ελλάδος κ.ά.
Από το κάδρο των δράσεων, δεν μπορεί να απουσιάζει η επέτειος των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Στο πλαίσιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου οργανώνουμε εκδήλωση με θέμα: “1821-2021: Μέλλον  και προκλήσεις του Ελληνικού Έθνους 200 χρόνια μετά”.
Η Δημοτική Παράταξη «Χαλάνδρι σε Δράση» έχει δημιουργήσει μία ικανή έμπειρή και με γνώσεις ομάδα που εργάζεται ήδη συστηματικά για την διαμόρφωση ενός στρατηγικού σχεδίου που θα αλλάξει την εικόνα και το πρόσωπο της πόλης. Επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες, εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων δημιουργούν το δικό ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ώστε μακριά από τις έριδες του παρελθόντος ή τις σειρήνες της δημοσιότητας, να δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες μας την πόλη που τους αξίζει, μία πόλη για να ζεις και να αγαπάς

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν τιμώντας με την παρουσία τους:
Η Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχικής υγείας κυρία Ζωή Ράπτη, οι Βουλευτές Βορείου Τομέα Δημήτρης Καιρίδης, και Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, ενώ επιστολή λόγω υποχρεώσεων στην Ξάνθη έστειλε η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως.
Το παρόν έδωσαν επίσης ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου κ. Σπύρος Σταθούλης η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Λουκία Κεφαλογιάννη ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κ. Βασίλειος Γιαννακοπουλος ο Περιφερειακος Σύμβουλος κ. Σπύρος Ευσταθόπουλος ο Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας ο Πρόεδρος ΚΑΠΕ κ. Σπύρος Οικονόμου ο Πρόεδρος ΕΣΥΔ κ. Κώστας Κούρταλης ο Πρόεδρος της Β1 ΔΕΕΠ κ. Σπύρος Αβραμάκος, το μέλος της Β1 ΔΕΕΠ και Προϊστάμενος Οικονομικού Διοικητικού επιθεωρητών ελεγκτών τομέα υγείας Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Κατσαγκόλης Ιωάννης,  η Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Χαλανδρίου κ. Χριστίνα Πατρικάκου ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος ενώ επιστολή έστειλε ο πρώην Δήμαρχος κ. Γιώργος Κουράσης.

Share.

Comments are closed.