Παναγιώτης Βάσιος: Η συνεργασία για την κατάρτιση ενός ενιαίου δυναμικού ψηφοδελτίου αποτελεί μονόδρομο στο Χαλάνδρι.

0

Στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου, μεταξύ των άλλων, τοποθετήθηκε και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης» Παναγιώτης Βάσιος, ό οποίος τόνισε ότι «Η συνεργασία  για την κατάρτιση ενός ενιαίου δυναμικού ψηφοδελτίου με ικανά και καταξιωμένα πρόσωπα αποτελεί μονόδρομο», αναφερόμενος στις δημοτικές εκλογές που έρχονται.
Παράλληλα ο κ. Βάσιος κατέστησε σαφές ότι «όσοι μιλούν  για συνέχεια του παρελθόντος  και για «δακτυλίδια»  δεν μας βρίσκουν σύμφωνους».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κ. Βάσιου στη εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου
«Με δύο λόγια τι είπαμε στην εκδήλωση που οργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο Χαλανδρίου
Η συνεργασία  για την κατάρτιση ενός ενιαίου δυναμικού ψηφοδελτίου με ικανά και καταξιωμένα πρόσωπα αποτελεί μονόδρομο. Μετά από επαφές σε τοπικό  και  κεντρικό επίπεδο  καταφέραμε η πρότασή μας να συζητείται πλέον ευρέως. Μιλήσαμε για αξιοσύνη, για ικανούς και δοκιμασμένους ανθρώπους που μπορούν να δώσουν λύσεις στα δύσκολα και περίπλοκα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας.
Τονίσαμε ότι όσοι μιλούν  για συνέχεια του παρελθόντος  και για «δακτυλίδια»  δεν μας βρίσκουν σύμφωνους. Επίσης είπαμε ότι όποιος πιστεύει ότι από μόνος του μπορεί να τα καταφέρει βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αυτές οι αλαζονικές πρακτικές έχουν στόχο την διαιώνιση της διάσπασης της ευρύτερης παράταξής μας.
Καλέσαμε όλους να επιλέξουν  τον θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης και να προβάλλουν αφενός τα λάθη και τα αδιέξοδα που δημιούργησε η σημερινή επτάχρονη διοίκηση του δήμου Χαλανδρίου και αφετέρου να παρουσιάζουν προτάσεις για το σήμερα και το αύριο της πόλης μας.
Όσον αφορά τον  σημερινό δήμαρχο Χαλανδρίου είπαμε ότι τον θεωρούμε «πολιτικό αντίπαλο»  ο οποίος κλείνει τον κύκλο του στην πολιτική ζωή της  πόλης μας.
Θεωρούμε ότι ένας  αγώνας κερδίζεται όταν   υπολογίζεις τον «αντίπαλο»  και προσαρμόζεις την στρατηγική και τις τακτικές στις υφιστάμενες συνθήκες που επικρατούν. 
Γι’ αυτό καλούμε όλους να πορευθούμε ενωμένοι στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Παναγιώτης Βάσιος
Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου,
Επικεφαλής του συνδυασμού “Χαλάνδρι Απόφαση Ευθύνης
”»

Share.

Comments are closed.