Δήμοw Ι.Π Μεσολογγίου: Συνάντηση Λύρου-Θεοδωρικάκου για την παραβατικότητα και την ενίσχυση της αστυνομίας

0

Το ζήτημα της ανάγκης για αυξημένη αστυνόμευση στον Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα, που δυστυχώς έγινε στοιχείο της καθημερινότητας, ήταν ένα από τα σημαντικά θέματα που έθεσε σήμερα ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, κατά την διάρκεια της συνάντησης στην Αθήνα.
Έγινε εκτενής αναφορά στην υποστελέχωση της Α.Δ Αιτωλίας και στην αναγκαία ενίσχυση των τμημάτων, ώστε να αστυνομεύεται ο Δήμος σε όλη του την έκταση.
«Είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί άμεσα η τοπική αστυνομία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές» ανέφερε ο Κώστας Λύρος.
Σημείωσε επίσης ότι «Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην επίλυση αυτών των προβλημάτων για να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, διότι είναι απολύτως δικαιολογημένα τα παράπονά τους. Εισέπραξα θετικό κλίμα και ανταπόκριση στα αιτήματα αλλά και τη δέσμευση του Υπουργού ότι θα επισκεφθεί την περιοχή μας, ώστε να δει εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα».

Share.

Comments are closed.