Δήμος Βριλησσίων: Πρόγραμμα με στόχο την εκπαίδευση και ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων ευάλωτων ομάδων και ανέργων με την PRAKSIS

0

Ο Δήμος Βριλησσίων μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας& Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό Σωματείο PRAKSIS, στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που πραγματοποιούνται, καλεί νέους 18-30 ετών για συμμετοχή στο νέο μας πρόγραμμα που έχει στόχο την εκπαίδευση και ενίσχυση των επαγγελματικών δεξιοτήτων ευάλωτων ομάδων και ανέργων.
Το πρόγραμμα αυτό ξεκινάει στην Αθήνα στις 23/2 με την υλοποίηση σεμιναρίων ενίσχυσης των διαπροσωπικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, καθώς και πρακτικής εκπαίδευσης τους ως πωλητές /πωλήτριες σε καταστήματα ομίλου πώλησης ενδυμάτων.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένας μήνας με υποχρεωτική παρακολούθηση (8 ώρες ημερησίως) και οι συμμετέχοντες αμείβονται μισθολογικά για τον μήνα αυτό, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης έχουν την δυνατότητα να συνάψουν σύμβαση αορίστου χρόνου με τον όμιλο.
Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή:

  • οι ενδιαφερόμενοι να είναι 18 ετών έως 30 ετών
  • δυνατότητα νόμιμης εργασίας
  • Γνώση Ελληνικών
  • Γνώση Αγγλικών(επιθυμητή αλλά όχι υποχρεωτική) .

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία στον ΟΚΠΑΔΒ 210-6135611 και αποστολή βιογραφικού στο fr@praksis.gr με την ένδειξη «ΑΛΜΑ» το αργότερο έως τις 18/2/22.

Share.

Comments are closed.